ŞEHİT AİLELERİNDEN KAYMAKAMA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2013 - 08:05, Güncelleme: 24.04.2013 - 08:05
 

ŞEHİT AİLELERİNDEN KAYMAKAMA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt ve yönetimi Kaymakam Sonel?i makamında ziyaret ederek kendilerine gösterilen yakın alaka ve hizmetlerden dolayı ve İç İşleri Bakanlığınca şehit ailelerinden sekiz kişiye iş imkanının sağladığı için Kaymakam Tuncay Sonel?e teşekkür belgesi verdiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt ve yönetimi Kaymakam Sonel’i makamında ziyaret ederek kendilerine gösterilen yakın alaka ve hizmetlerden dolayı ve  İç İşleri Bakanlığınca şehit ailelerinden sekiz kişiye iş imkanının sağladığı için Kaymakam Tuncay Sonel’e teşekkür belgesi verdiler. Teşekkür Belgesini Kaymakama sunan Başkan Yakup Söğüt ”Valimiz Sayın Aydın Nezih Doğan önderliğinde göreve başladığınız günden itibaren her zaman ve her ortamda  camiamızı hatırladınız ve onurlandırdınız. Değerli üyelerimize ve Seydişehir halkı adına teşekkürlerimizi iletir saygı ve şükranlarımızı iletiriz dedi” Başkan Söğüt konuşmasının sonunda “Dileğimiz o ki! Her Türk evladı sizler gibi olsun. Gelecek nesillere önderlik yapsın ki,Türk şehitleri ve gazileri anılsın, unutulmasın ve onore edilsin.” Şeklinde konuştu Teşekkür belgesini alan Kaymakam Tuncay Sonel ise “ şehit aileleri başımızın tacı. Her zaman onların yanındayız. Bizler onların evlatlarıyız. Onları bayramdan bayrama değil her gün hatırlamalıyız, her zaman yanlarında olmalıyız” dedi. Kaymakam Sonel ziyaretin sonunda ise şehit ailelerinden sekiz kişiye iş imkanı sağlayan İç İşleri Bakanlığı yetkililerine şükranlarını sunduğunu bildirdi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt ve yönetimi Kaymakam Sonel?i makamında ziyaret ederek kendilerine gösterilen yakın alaka ve hizmetlerden dolayı ve İç İşleri Bakanlığınca şehit ailelerinden sekiz kişiye iş imkanının sağladığı için Kaymakam Tuncay Sonel?e teşekkür belgesi verdiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt ve yönetimi Kaymakam Sonel’i makamında ziyaret ederek kendilerine gösterilen yakın alaka ve hizmetlerden dolayı ve  İç İşleri Bakanlığınca şehit ailelerinden sekiz kişiye iş imkanının sağladığı için Kaymakam Tuncay Sonel’e teşekkür belgesi verdiler.

Teşekkür Belgesini Kaymakama sunan Başkan Yakup Söğüt ”Valimiz Sayın Aydın Nezih Doğan önderliğinde göreve başladığınız günden itibaren her zaman ve her ortamda  camiamızı hatırladınız ve onurlandırdınız. Değerli üyelerimize ve Seydişehir halkı adına teşekkürlerimizi iletir saygı ve şükranlarımızı iletiriz dedi”

Başkan Söğüt konuşmasının sonunda “Dileğimiz o ki! Her Türk evladı sizler gibi olsun. Gelecek nesillere önderlik yapsın ki,Türk şehitleri ve gazileri anılsın, unutulmasın ve onore edilsin.” Şeklinde konuştu

Teşekkür belgesini alan Kaymakam Tuncay Sonel ise “ şehit aileleri başımızın tacı. Her zaman onların yanındayız. Bizler onların evlatlarıyız. Onları bayramdan bayrama değil her gün hatırlamalıyız, her zaman yanlarında olmalıyız” dedi.

Kaymakam Sonel ziyaretin sonunda ise şehit ailelerinden sekiz kişiye iş imkanı sağlayan İç İşleri Bakanlığı yetkililerine şükranlarını sunduğunu bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.