Şehit babasın’dan Şehitler derneğine çeşme

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2019 - 03:51, Güncelleme: 03.08.2019 - 03:51
 

Şehit babasın’dan Şehitler derneğine çeşme

Türkiye Harp malulü gaziler şehit dul ve yetimler derneği Seydişehir şubesince geleneksel olarak her ay düzenledikleri hatim duası programı dernek binasında gerçekleşti.

Dernek  binası  bahçesinde Şehit Cemal Pabuççu’nun babası Mehmet Pabuççu’nun yaptırdığı ve  Oğlu’nun ismini taşıyan  çeşmenin de açılışı yapıldı.  Program  Kuran  tilaveti  ve  dualar  ile  başladı.Programda  konuşan Seydişehir  Kaymakamı  Aydın  Erdoğan;’’Şehit  yakınlarımızla  her  ay dernekte  bir araya  geliyoruz. Şehit  ailelerimiz  böyle  programlar sayesinde  birlikte  büyük bir  aile  oldu. İlçemiz deTürkiye Harp malulü  gaziler şehit dul  ve  yetimler derneği en  istikrarlı derneğimiz.Seydişehir Hem yurt  içinde  hem de  yurt dışında  Türkiye’nin savunmasında  önemli bir  yeri var..Bizi bir araya getiren  dernek  başkanımıza  teşekkür ederim ‘’dedi. Dernek  Başkanı  Söğüt’de  konuşmasında;’’Derneğimiz bu güzel  binada faaliyet gösteriyor. Her  ayın ilk  haftası  hatim duası programı düzenliyoruz.32 Şehit  ailemiz  var  onları  her ay bu programa davet ederek sohbet  ediyoruz.Bu  binanın yapılmasında  ve  programların gerçekleşmesinde  Başta  İlçe Kaymakamımız sayın  Aydın Erdoğan’a,Belediye Başkanımız Mehmet  Tutal’a çok teşekkür ederim.’’dedi. Şehit  yakınları’da  böyle  programlar  sayesinde  bir araya  geldiklerini belirterek; Kaymakamımız ,Belediye Başkanımız Komutanlarımıza çok teşekkür ediyoruz’ ’diyerek  memnuniyetlerini dile  getirdiler. Programa İlçe  Kaymakamı  Aydın  Erdoğan,İlçe  Jandarma  Komutanı Salih Yahya Koca, Dernek Başkanı  Yakup Söğüt ve  şehit aileleri katıldı.
Türkiye Harp malulü gaziler şehit dul ve yetimler derneği Seydişehir şubesince geleneksel olarak her ay düzenledikleri hatim duası programı dernek binasında gerçekleşti.

Dernek  binası  bahçesinde Şehit Cemal Pabuççu’nun babası Mehmet Pabuççu’nun yaptırdığı ve  Oğlu’nun ismini taşıyan  çeşmenin de açılışı yapıldı.

 Program  Kuran  tilaveti  ve  dualar  ile  başladı.Programda  konuşan Seydişehir  Kaymakamı  Aydın  Erdoğan;’’Şehit  yakınlarımızla  her  ay dernekte  bir araya  geliyoruz. Şehit  ailelerimiz  böyle  programlar sayesinde  birlikte  büyük bir  aile  oldu. İlçemiz deTürkiye Harp malulü  gaziler şehit dul  ve  yetimler derneği en  istikrarlı derneğimiz.Seydişehir Hem yurt  içinde  hem de  yurt dışında  Türkiye’nin savunmasında  önemli bir  yeri var..Bizi bir araya getiren  dernek  başkanımıza  teşekkür ederim ‘’dedi.

Dernek  Başkanı  Söğüt’de  konuşmasında;’’Derneğimiz bu güzel  binada faaliyet gösteriyor. Her  ayın ilk  haftası  hatim duası programı düzenliyoruz.32 Şehit  ailemiz  var  onları  her ay bu programa davet ederek sohbet  ediyoruz.Bu  binanın yapılmasında  ve  programların gerçekleşmesinde  Başta  İlçe Kaymakamımız sayın  Aydın Erdoğan’a,Belediye Başkanımız Mehmet  Tutal’a çok teşekkür ederim.’’dedi.

Şehit  yakınları’da  böyle  programlar  sayesinde  bir araya  geldiklerini belirterek; Kaymakamımız ,Belediye Başkanımız Komutanlarımıza çok teşekkür ediyoruz’ ’diyerek  memnuniyetlerini dile  getirdiler.

Programa İlçe  Kaymakamı  Aydın  Erdoğan,İlçe  Jandarma  Komutanı Salih Yahya Koca, Dernek Başkanı  Yakup Söğüt ve  şehit aileleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.