Şehit Mustafa Işık'ın Cenazesi Salı Günü Toprağa Verilecek

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.11.2022 - 21:51, Güncelleme: 28.11.2022 - 10:16
 

Şehit Mustafa Işık'ın Cenazesi Salı Günü Toprağa Verilecek

Pençe - Kilit Harekatı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Işık'ın (28) cenaze töreni SALI günü.

Seydişehir Kaymakamlığından yapılan duyuruya göre: "Aziz Şehidimiz Mustafa Işık'ın naaşının bugün Konya’ya varış saatinin 15:30 (tahminen daha da geç) olacağı, yetkili askeri makamlarca tarafımıza bildirildi. Şehidimizin ailesiyle yapılan görüşme neticesinde; cenazenin bugün Seydişehir’e varışının geç saatlerde olacağı göz önünde bulundurularak cenazenin yarın (Salı günü) öğle namazına müteakip kendi köyünde defnedilmesine karar verildi. Aziz şehidimizin naaşının havalimanında karşılanmasının ardından Konya Şehir Hastanesine nakli gerçekleştirilecektir. Kıymetli hemşehrilerimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Pençe - Kilit Harekatı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Işık'ın (28) cenaze töreni SALI günü.

Seydişehir Kaymakamlığından yapılan duyuruya göre:

"Aziz Şehidimiz Mustafa Işık'ın naaşının bugün Konya’ya varış saatinin 15:30 (tahminen daha da geç) olacağı, yetkili askeri makamlarca tarafımıza bildirildi.

Şehidimizin ailesiyle yapılan görüşme neticesinde; cenazenin bugün Seydişehir’e varışının geç saatlerde olacağı göz önünde bulundurularak cenazenin yarın (Salı günü) öğle namazına müteakip kendi köyünde defnedilmesine karar verildi.
Aziz şehidimizin naaşının havalimanında karşılanmasının ardından Konya Şehir Hastanesine nakli gerçekleştirilecektir.
Kıymetli hemşehrilerimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.