ŞEHİT OKAN ALTIPARMAK ORTAOKULU’NA YEŞİL BAYRAK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2018 - 09:28, Güncelleme: 31.05.2018 - 09:28
 

ŞEHİT OKAN ALTIPARMAK ORTAOKULU’NA YEŞİL BAYRAK

Taraşcı Şehit Okan Altıparmak Ortaokulu Yeşil Bayrak ve Eko Okul Sertifikası aldı.

Eko okullar yeşil bayrak ödül töreni Ankara'da gerçekleşti. Türkiye'den 368 okulun yeşil bayrak ödülünü almaya hak kazandığı törende, Taraşcı Ortaokulu öğretmenleri,  Eko okul sertifika ve bayrağını Türçev başkanı Rıza Epikmen'den teslim aldı. 2016-2018 yılları arasında yürütülen Eko okullar çalışmaları 2018-2020 yılları arasında geçerli Yeşil bayrak ödülü ile taçlandı. Eko okullar ağı Uluslararası bir platform olmakla birlikte Türkiye'de temsilciliğini TÜRÇEV yapmaktadır. 
Taraşcı Şehit Okan Altıparmak Ortaokulu Yeşil Bayrak ve Eko Okul Sertifikası aldı.

Eko okullar yeşil bayrak ödül töreni Ankara'da gerçekleşti. Türkiye'den 368 okulun yeşil bayrak ödülünü almaya hak kazandığı törende, Taraşcı Ortaokulu öğretmenleri,  Eko okul sertifika ve bayrağını Türçev başkanı Rıza Epikmen'den teslim aldı.

2016-2018 yılları arasında yürütülen Eko okullar çalışmaları 2018-2020 yılları arasında geçerli Yeşil bayrak ödülü ile taçlandı. Eko okullar ağı Uluslararası bir platform olmakla birlikte Türkiye'de temsilciliğini TÜRÇEV yapmaktadır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.