ŞEHİT POLİSİMİZİN ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE YEMEK VERİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2017 - 01:35, Güncelleme: 11.12.2017 - 01:35
 

ŞEHİT POLİSİMİZİN ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE YEMEK VERİLDİ

Beşiktaş da ki terör saldırısında şehit düşen polisimiz Emre Horoz için yemek verildi.

Başta Konya il Emniyet müdürü Şükrü Yaman, ilçe Emniyet müdürü Kasım Özdemir olmak üzere Şehit polisimizin arkadaşları da yemeğe katıldı. Şehit polis Emre Horoz’un ailesinin birinci ölüm yıldönümünde Kızılay düğün salonunda ki verilen yemeğine Kaymakam Aydın Erdoğan, belediye başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti ilçe Başkanı Mustafa Konrer ve yönetimi, il Müftüsü Kemal Demirel, Şehit aileleri ve Gaziler ve şehit polisin yakınları katıldı. Alaylar camii imamı Hüsamettin Günay’ın şehidimizin ruhuna okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra ilçe Müftüsü Kemal Demirel’in tüm şehitlerimiz için yaptığı duadan sonra verilen yemek programında duygulu anlar yaşandı. Şehit Polis Emre Horoz, 12 Aralık 2016 da İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısında şehit düşmüştü. Polisimizin Elif ve Erva adında 6 aylık ikiz kız çocukları vardı.    
Beşiktaş da ki terör saldırısında şehit düşen polisimiz Emre Horoz için yemek verildi.

Başta Konya il Emniyet müdürü Şükrü Yaman, ilçe Emniyet müdürü Kasım Özdemir olmak üzere Şehit polisimizin arkadaşları da yemeğe katıldı.

Şehit polis Emre Horoz’un ailesinin birinci ölüm yıldönümünde Kızılay düğün salonunda ki verilen yemeğine Kaymakam Aydın Erdoğan, belediye başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti ilçe Başkanı Mustafa Konrer ve yönetimi, il Müftüsü Kemal Demirel, Şehit aileleri ve Gaziler ve şehit polisin yakınları katıldı.

Alaylar camii imamı Hüsamettin Günay’ın şehidimizin ruhuna okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra ilçe Müftüsü Kemal Demirel’in tüm şehitlerimiz için yaptığı duadan sonra verilen yemek programında duygulu anlar yaşandı.

Şehit Polis Emre Horoz, 12 Aralık 2016 da İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısında şehit düşmüştü. Polisimizin Elif ve Erva adında 6 aylık ikiz kız çocukları vardı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.