Şehit Uzman Çavuş Mustafa Işık son yolculuğuna uğurlandı. (videolu)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 29.11.2022 - 13:01, Güncelleme: 29.11.2022 - 16:00
 

Şehit Uzman Çavuş Mustafa Işık son yolculuğuna uğurlandı. (videolu)

Üs bölgesinde nöbette olduğu sırada mevziiye yıldırım düşmesi sonucu şehit olan 28 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Mustafa Işık Konya'nın Seydişehir ilçesi Ketenli Mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Işık Ketenli Mahalle meydanında öğle namazına mütakip yapılan törenle toprağa verilirken törene Kültür ve Turizim Bakan Yardımcısı Serdar Çam ,Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan yardımcısı Fatma Öncü ,Konya Valisi Vahdettin Özkan,Konya AkParti Milletvekili Selman Özboyacı,Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı,MHP İl Başkanı Remzi Karaaslan, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ,Belediye Başkanı Mehmet Tutal,İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, Jandarma Komutanı J.Ütğm. Salih Yahya Koca Seydişehir’den ve çevre il ve ilçelerden çok sayıda  vatandaş katıldı. Şehit Işık'ın Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı görevliyken pençe kilit operasyonu kapsamında Şırnakta görev yaptığı , geçen yıl evlendiği ve 4 ay önce baba olduğu Efnan isminde bir kız çocuğu olduğu öğrenildi. 25 Kasım Cuma akşamı Şehit Düşen Piyade Uzman Çavuş Mustafa Işık hava şartları nedeni ile dün saat 16:00 sularında Konya’ya getirilerek Hava Limanındaki tören sonrası Seydişehir’e getirilmişti.
Üs bölgesinde nöbette olduğu sırada mevziiye yıldırım düşmesi sonucu şehit olan 28 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Mustafa Işık Konya'nın Seydişehir ilçesi Ketenli Mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı.


Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Işık Ketenli Mahalle meydanında öğle namazına mütakip yapılan törenle toprağa verilirken törene Kültür ve Turizim Bakan Yardımcısı Serdar Çam ,Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan yardımcısı Fatma Öncü , Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya AkParti Milletvekili Selman Özboyacı,Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı,MHP İl Başkanı Remzi Karaaslan, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ,Belediye Başkanı Mehmet Tutal,İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, Jandarma Komutanı J.Ütğm. Salih Yahya Koca Seydişehir’den ve çevre il ve ilçelerden çok sayıda  vatandaş katıldı.
Şehit Işık'ın Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı görevliyken pençe kilit operasyonu kapsamında Şırnakta görev yaptığı , geçen yıl evlendiği ve 4 ay önce baba olduğu Efnan isminde bir kız çocuğu olduğu öğrenildi.
25 Kasım Cuma akşamı Şehit Düşen Piyade Uzman Çavuş Mustafa Işık hava şartları nedeni ile dün saat 16:00 sularında Konya’ya getirilerek Hava Limanındaki tören sonrası Seydişehir’e getirilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.