Şehit ve gazi aileleri Türk Yıldızlarını izledi

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 05.11.2022 - 11:52, Güncelleme: 05.11.2022 - 17:09
 

Şehit ve gazi aileleri Türk Yıldızlarını izledi

Konya Valisi Vahdettin Özkan ve eşi Ruhan Özkan, Valilik koordinasyonunda, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanlığında düzenlenen programda şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile bir araya geldi.

  Konya’nın dört bir yanından gelen şehitlerin emanetleri ve gazilerle beraber olmaktan büyük bir manevi haz duyduğunu ifade eden Vali Vahdettin Özkan, "Şahadet kurumu memleketimizin, birliğimizin ve dirliğimizin harcıdır. Sizlerle beraber olmak, bizim için şeref payımızı almak demektir. Sizlerin maneviyatına her daim ihtiyacımız var. Devletin bütün kurumlarının ve temsilcilerinin hizmetinizde olduğunu hatırlatarak şehitlerimizin manevi huzurunda tazimle eğiliyor, gazilerimize sağlık ve sıhhat diliyoruz" şeklinde konuştu. Seydişehir Kaymakamı  Deniz Pişkin "Ülkemizin gökyüzündeki gururu "Türk Yıldızları"nın Konya 3. Hava Ana Jet Üssü’ndeki gösterisine, şehit ailelerimiz için ulaşım imkanı sağlayarak programa onlarla birlikte katıldık"dedi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt "Bize yapmış olduğu araç desteğinden dolayı Kaymakamımız Deniz Pişkine ,böyle bir program düzenledği için sayın valimize ve Türk Silahlı kuvvetlerine teşekkür ederim"dedi Çeşitli etkinliklerin yer aldığı programda şehit aileleri, gaziler ve aileleri için Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları gösteri yaptı. Programa, askeri erkan ve il protokol üyeleri de katıldı.  
Konya Valisi Vahdettin Özkan ve eşi Ruhan Özkan, Valilik koordinasyonunda, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanlığında düzenlenen programda şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile bir araya geldi.

 

Konya’nın dört bir yanından gelen şehitlerin emanetleri ve gazilerle beraber olmaktan büyük bir manevi haz duyduğunu ifade eden Vali Vahdettin Özkan, "Şahadet kurumu memleketimizin, birliğimizin ve dirliğimizin harcıdır. Sizlerle beraber olmak, bizim için şeref payımızı almak demektir. Sizlerin maneviyatına her daim ihtiyacımız var. Devletin bütün kurumlarının ve temsilcilerinin hizmetinizde olduğunu hatırlatarak şehitlerimizin manevi huzurunda tazimle eğiliyor, gazilerimize sağlık ve sıhhat diliyoruz" şeklinde konuştu.

Seydişehir Kaymakamı  Deniz Pişkin "Ülkemizin gökyüzündeki gururu "Türk Yıldızları"nın Konya 3. Hava Ana Jet Üssü’ndeki gösterisine, şehit ailelerimiz için ulaşım imkanı sağlayarak programa onlarla birlikte katıldık"dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt "Bize yapmış olduğu araç desteğinden dolayı Kaymakamımız Deniz Pişkine ,böyle bir program düzenledği için sayın valimize ve Türk Silahlı kuvvetlerine teşekkür ederim"dedi

Çeşitli etkinliklerin yer aldığı programda şehit aileleri, gaziler ve aileleri için Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları gösteri yaptı. Programa, askeri erkan ve il protokol üyeleri de katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.