ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINDAN KAYMAKAM?A ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2014 - 08:19, Güncelleme: 17.02.2014 - 08:19
 

ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINDAN KAYMAKAM?A ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şube Başkanı Yakup Söğüt ve yönetimi Avustralya eğitim kampından dönen Kaymakam Tuncay Sonel?i ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şube Başkanı Yakup Söğüt ve yönetimi Avustralya eğitim kampından dönen Kaymakam Tuncay Sonel’i  ziyaret etti. Ziyaret esnasında şehit ve gazi yakınlarının sorunları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Kaymakam Sonel bu ziyaretten memnun kaldığını belirterek şehit ve gazi yakınlarının her zaman destekçisi olacaklarını söyledi Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Yakup Söğüt “Bizlere her zaman destekçi olan Sayın Kaymakamımız Tuncay Bey eğitim kampı için iki aylığına Avustralya’ya gitmişti. Kamp bitip Tuncay Bey yurda döndüğünde bizde dernek yönetimi olarak makamında ziyaret edelim dedik. Kaymakamımızın bizlere gösterdiği ilgi alakadan dolayı ona çok teşekkür edip yurda döndüğü içinde hoş geldiniz demek için bu ziyareti gerçekleştirdik.” Dedi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şube Başkanı Yakup Söğüt ve yönetimi Avustralya eğitim kampından dönen Kaymakam Tuncay Sonel?i ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şube Başkanı Yakup Söğüt ve yönetimi Avustralya eğitim kampından dönen Kaymakam Tuncay Sonel’i  ziyaret etti.

Ziyaret esnasında şehit ve gazi yakınlarının sorunları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Kaymakam Sonel bu ziyaretten memnun kaldığını belirterek şehit ve gazi yakınlarının her zaman destekçisi olacaklarını söyledi

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Yakup Söğüt “Bizlere her zaman destekçi olan Sayın Kaymakamımız Tuncay Bey eğitim kampı için iki aylığına Avustralya’ya gitmişti. Kamp bitip Tuncay Bey yurda döndüğünde bizde dernek yönetimi olarak makamında ziyaret edelim dedik. Kaymakamımızın bizlere gösterdiği ilgi alakadan dolayı ona çok teşekkür edip yurda döndüğü içinde hoş geldiniz demek için bu ziyareti gerçekleştirdik.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.