ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ’NDEN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.02.2020 - 09:28, Güncelleme: 29.02.2020 - 09:28
 

ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ’NDEN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimler Derneği Seydişehir şubesi, İdlib’de şehit olan Mehmetçikler için baş sağlığı mesajı yayınladı.

Dernek Şube Başkanı Yakup Söğüt tarafından yayınlanan mesajda şu satırlara yer verildi: “27 Şubat 2020 tarihinde Suriye İdlib barışı koruma bölgesinde sivilleri korumakla görevli Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarımıza yapılan haince saldırıda 33 fidanımız şehit düşmüştür. Çok sayıda yaralı askerimiz vardır. Yaralanan Mehmetçiklerimize acil şifalar, şehitlerimize ise Allah’tan rahmet dileriz. Millet olarak bizi derinden üzen menfur saldırıyı kınıyoruz. Milletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başı sağolsun.”
Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimler Derneği Seydişehir şubesi, İdlib’de şehit olan Mehmetçikler için baş sağlığı mesajı yayınladı.

Dernek Şube Başkanı Yakup Söğüt tarafından yayınlanan mesajda şu satırlara yer verildi:

“27 Şubat 2020 tarihinde Suriye İdlib barışı koruma bölgesinde sivilleri korumakla görevli Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarımıza yapılan haince saldırıda 33 fidanımız şehit düşmüştür. Çok sayıda yaralı askerimiz vardır. Yaralanan Mehmetçiklerimize acil şifalar, şehitlerimize ise Allah’tan rahmet dileriz. Millet olarak bizi derinden üzen menfur saldırıyı kınıyoruz. Milletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başı sağolsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.