ŞEHİT VE GAZİLER PARKINA SAYGISIZLIK! (Videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 14.06.2022 - 14:46, Güncelleme: 14.06.2022 - 15:02
 

ŞEHİT VE GAZİLER PARKINA SAYGISIZLIK! (Videolu)

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt, şehitlik parkında kamelya ve bazı oturma banklarına zarar verenleri kınayarak bu yapılanlar şehitler parkına ve şehit ve gazilere saygısızlıktır dedi.

İçerisinde dernek binasının bulunduğu, bölgenin en güzel şehitlik parkı olan ve mahalle sakinlerinin de kullandığı şehit ve gaziler parkında gençlerin kamelya ve bazı soğutma cihaz fanlarına zarar verilmesi, geceleri uygunsuz halde bulunmaları ayrıca masalara çirkin yazıların yazılmasına Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt tepki göstererek, bunu yapan gençleri kınadığını belirtti. Başkan Yakup Söğüt konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Maalesef derneğimiz için hassas bir yer olan bu parkı gençlerimiz her tarafını kırıp dağıtıyor. Belediyemiz bize böyle bir imkan sunmuş. Ama yeni gençlik çok kötü yaptıkları hiç uygun değil. Her yeri kırıp dökmüşler, panolara zarar vermişler ayrıca uygunsuz hareketlerde de bulunuyorlar. Her taraf yazılı çizili. Burası hassas bir yer. Bu parkta protokol ve şehit aileleri toplanıyor. Buradan herkese sesleniyorum! Hepimiz bu işe el atalım, çözüm bulalım.  Bu yapılanlar şehit ve gazilerimize saygısızlıktır. Yazık ki derneğimiz adına verilen zarara acıyorum” dedi.  
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt, şehitlik parkında kamelya ve bazı oturma banklarına zarar verenleri kınayarak bu yapılanlar şehitler parkına ve şehit ve gazilere saygısızlıktır dedi.

İçerisinde dernek binasının bulunduğu, bölgenin en güzel şehitlik parkı olan ve mahalle sakinlerinin de kullandığı şehit ve gaziler parkında gençlerin kamelya ve bazı soğutma cihaz fanlarına zarar verilmesi, geceleri uygunsuz halde bulunmaları ayrıca masalara çirkin yazıların yazılmasına Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt tepki göstererek, bunu yapan gençleri kınadığını belirtti.

Başkan Yakup Söğüt konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Maalesef derneğimiz için hassas bir yer olan bu parkı gençlerimiz her tarafını kırıp dağıtıyor. Belediyemiz bize böyle bir imkan sunmuş. Ama yeni gençlik çok kötü yaptıkları hiç uygun değil. Her yeri kırıp dökmüşler, panolara zarar vermişler ayrıca uygunsuz hareketlerde de bulunuyorlar. Her taraf yazılı çizili. Burası hassas bir yer. Bu parkta protokol ve şehit aileleri toplanıyor. Buradan herkese sesleniyorum! Hepimiz bu işe el atalım, çözüm bulalım.  Bu yapılanlar şehit ve gazilerimize saygısızlıktır. Yazık ki derneğimiz adına verilen zarara acıyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.