Şehitler İçin Okunan Mevlidi- Şerif Programına Aydın Erdoğan'da Katıldı

Güncel 05.02.2022 - 21:40, Güncelleme: 11.02.2022 - 13:52
 

Şehitler İçin Okunan Mevlidi- Şerif Programına Aydın Erdoğan'da Katıldı

Seydişehir Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği tarafında şehitlerin ruhuna okutulan Mevlid-i Şerif programına eski Seydişehir Kaymakamı Konya Vali Yardımcısı Aydın Erdoğan'da katıldı.

Programa Konya Vali Yardımcısı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Seydişehir Eski Kaymakamı Konya Vali Yardımcısı Aydın Erdoğan Seydişehir Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimler Derneği'nde düzenlenen programda, "Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve yetimler derneğimiz düzenli olarak gerçekleştirdiği aziz Şehitlerimizin kıymetli aileleri gazilerimiz ile birlikte Mevlid-i Şerif ve hatim duasına katıldık. Aziz şehitlerimize ve ebediyete göç etmiş gazilerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır, hayatta olan gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum." dedi.  Program ile ilgili açıklama yapan dernek başkanı Yakup Söğüt :"Hatim programımıza katılan eski Kaymakamımız Konya Vali Yardımcısı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Başsavcım Durmuş Ali Karakoca, Cumhuriyet Savcısı Yusuf Bey, Jandarma Komutanım Salih Yahya Koca, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve SelçukGaz Müdürü Mustafa Beye katılımlarından dolayı derneğimiz adına çok teşekkür ederim" dedi. Etkinlikte, her ayın ilk haftası Mevlit okutulduğunu dile getiren Şehit Yakını İlker Uysal, ilçe protokol üyelerinin kendilerini yalnız bırakmadığını ve teşekkür ettiğini dile getirdi.
Seydişehir Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği tarafında şehitlerin ruhuna okutulan Mevlid-i Şerif programına eski Seydişehir Kaymakamı Konya Vali Yardımcısı Aydın Erdoğan'da katıldı.

Programa Konya Vali Yardımcısı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Seydişehir Eski Kaymakamı Konya Vali Yardımcısı Aydın Erdoğan Seydişehir Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimler Derneği'nde düzenlenen programda, "Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve yetimler derneğimiz düzenli olarak gerçekleştirdiği aziz Şehitlerimizin kıymetli aileleri gazilerimiz ile birlikte Mevlid-i Şerif ve hatim duasına katıldık. Aziz şehitlerimize ve ebediyete göç etmiş gazilerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır, hayatta olan gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum." dedi. 

Program ile ilgili açıklama yapan dernek başkanı Yakup Söğüt :"Hatim programımıza katılan eski Kaymakamımız Konya Vali Yardımcısı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Başsavcım Durmuş Ali Karakoca, Cumhuriyet Savcısı Yusuf Bey, Jandarma Komutanım Salih Yahya Koca, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve SelçukGaz Müdürü Mustafa Beye katılımlarından dolayı derneğimiz adına çok teşekkür ederim" dedi.

Etkinlikte, her ayın ilk haftası Mevlit okutulduğunu dile getiren Şehit Yakını İlker Uysal, ilçe protokol üyelerinin kendilerini yalnız bırakmadığını ve teşekkür ettiğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.