ŞEHİTLERİMİZİN VASİYETİNİ YERİNE GETİRİYORUZ

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 25.12.2023 - 11:05, Güncelleme: 25.12.2023 - 11:05
 

ŞEHİTLERİMİZİN VASİYETİNİ YERİNE GETİRİYORUZ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm hemşehrilerini evlerine ve işyerlerine Türk Bayrağı asmaya davet etti.

    Başkan Tutal,  Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehitlik mertebesine ulaşan Mehmetçikler için Seydişehirli hemşehrilerinin evlerine ve iş yerlerine Türk bayrağı asmaya davet etti.  Ay Yıldızlı Türk Bayrağına ihtiyacı olan hemşehrilerinin Seydişehir Belediyesinden Türk Bayrağını temin edebileceğini kaydeden Başkan Tutal,  “Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit harekat bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehitlik mertebesine ulaşan evlatlarımızın acısına yürek dayanmaz. Şunun bilinmesini isterim ki hiç kimse bu vatana göz koyamaz. Bu vatanın savunması ve bir karış toprağı için canını veren evlatlarımız olduğu sürece ne bu vatana başkası sahip olacak ne de bu vatan ele geçirilebilecek. Bayrağı her gördüğümüzde şehitlerimizin kanı olduğunu hatırlıyoruz.  Bunun için de gurur duyuyoruz. Biz her zaman millet olarak dimdik ayakta olmaya devam edeceğiz. Siz değerli vatandaşlarımızı da evlerinize ve iş yerlerinize Türk bayrağımızı asmaya davet ediyoruz. Kahraman şehitlerimizin anısını yaşatmak için  Gün birlik beraberlik günüdür. Hep birlikte evlerimizi, işyerlerimizi, araçlarımızı bayraklarla donatalım. Ay Yıldızlı Bayrağımıza ihtiyacı olan hemşehrilerimiz ihtiyaçlarını belediyemizden temin edebilirler” dedi
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm hemşehrilerini evlerine ve işyerlerine Türk Bayrağı asmaya davet etti.

 

 

Başkan Tutal,  Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehitlik mertebesine ulaşan Mehmetçikler için Seydişehirli hemşehrilerinin evlerine ve iş yerlerine Türk bayrağı asmaya davet etti. 

Ay Yıldızlı Türk Bayrağına ihtiyacı olan hemşehrilerinin Seydişehir Belediyesinden Türk Bayrağını temin edebileceğini kaydeden Başkan Tutal,  “Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit harekat bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehitlik mertebesine ulaşan evlatlarımızın acısına yürek dayanmaz. Şunun bilinmesini isterim ki hiç kimse bu vatana göz koyamaz. Bu vatanın savunması ve bir karış toprağı için canını veren evlatlarımız olduğu sürece ne bu vatana başkası sahip olacak ne de bu vatan ele geçirilebilecek. Bayrağı her gördüğümüzde şehitlerimizin kanı olduğunu hatırlıyoruz. 

Bunun için de gurur duyuyoruz. Biz her zaman millet olarak dimdik ayakta olmaya devam edeceğiz. Siz değerli vatandaşlarımızı da evlerinize ve iş yerlerinize Türk bayrağımızı asmaya davet ediyoruz. Kahraman şehitlerimizin anısını yaşatmak için  Gün birlik beraberlik günüdür. Hep birlikte evlerimizi, işyerlerimizi, araçlarımızı bayraklarla donatalım. Ay Yıldızlı Bayrağımıza ihtiyacı olan hemşehrilerimiz ihtiyaçlarını belediyemizden temin edebilirler” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.