SELÇUK-GAZ 2016 9.ETAP YATIRIM PROGRAMINI BAŞLATTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2016 - 01:32, Güncelleme: 16.05.2016 - 01:32
 

SELÇUK-GAZ 2016 9.ETAP YATIRIM PROGRAMINI BAŞLATTI

Selçuk-Gaz programın başlaması ile ilgili yaptığı açıklamada, Karakavak, Aktaş, Ulukapı, Stat, Değirmenci, Hafif Sanayi bölgesinde doğalgaz dağıtım hat çalışmalarının hızla devam ettiği bildirildi.

Doğalgazın dünyanın kabul ettiği en ekonomik yakıt türü olduğunu belirtilen proje Selçuk Doğalgaz proje müdürü Mustafa Öztürk, Seydişehir’in Konya’nın birçok ilçesinde olmayan doğalgaz nimetinden yararlanması istedi. Öztürk, ısınmada fiyat karşılaştırması da yapılarak kömür ve elektrik kullanılmasında doğalgazın daha ucuz olduğu belirterek; ”Seydişehir’de katı yakıtla ısınan binaların ivedilikle doğalgaz ısınma sistemine geçmesi vatandaşların yararınadır.” dedi. Proje müdürü Mustafa Öztürk konu ile ilgili açıklamasına şöyle devam etti; “Seydişehir ve Çumra ilçelerinden oluşan lisans bölgesinde 9.etap yatırım programı başlamıştır. Karakavak, Aktaş, Ulukapı, Stat, Değirmenci, Hafif Sanayi bölgesinde doğalgaz dağıtım hatları ilk günkü heyecan ve titizlikle imalatı sürdürülmektedir. 2008 yılından itibaren yaklaşık 250 km’lik doğalgaz boruları tam donanımlı bakım aracımız ile kaçak kontrolü yapılmış en ufak bir kaçağa rastlanmamıştır. Şehrimizin daha temiz ve konforlu çevre şartlarına ulaşabilmesi için mevcut katı yakıtla ısınan binaların ivedilikle doğalgaz ısınma sistemine geçmesi gerekmektedir. Fiyat karşılaşması yapılması gerekirse bir evin yıllık sıcak su, tüp ve ısınması için kömür kullanılması halinde 3800 TL elektrik kullanması halinde 5800 doğalgaz kullanması halinde ise 1500 TL maliyeti olmaktadır. Karşılaştırmadan da görüldüğü gibi doğalgaz dünyanın da kabul ettiği en ekonomik yakıt türüdür. Seydişehir halkından beklentimiz bilinçli bir şekilde yatırımları takip etmesi Konya’nın birçok ilçesinde olmayan doğalgaz nimetinden yararlanmasıdır.” dedi.
Selçuk-Gaz programın başlaması ile ilgili yaptığı açıklamada, Karakavak, Aktaş, Ulukapı, Stat, Değirmenci, Hafif Sanayi bölgesinde doğalgaz dağıtım hat çalışmalarının hızla devam ettiği bildirildi.

Doğalgazın dünyanın kabul ettiği en ekonomik yakıt türü olduğunu belirtilen proje Selçuk Doğalgaz proje müdürü Mustafa Öztürk, Seydişehir’in Konya’nın birçok ilçesinde olmayan doğalgaz nimetinden yararlanması istedi.

Öztürk, ısınmada fiyat karşılaştırması da yapılarak kömür ve elektrik kullanılmasında doğalgazın daha ucuz olduğu belirterek; ”Seydişehir’de katı yakıtla ısınan binaların ivedilikle doğalgaz ısınma sistemine geçmesi vatandaşların yararınadır.” dedi.

Proje müdürü Mustafa Öztürk konu ile ilgili açıklamasına şöyle devam etti; “Seydişehir ve Çumra ilçelerinden oluşan lisans bölgesinde 9.etap yatırım programı başlamıştır. Karakavak, Aktaş, Ulukapı, Stat, Değirmenci, Hafif Sanayi bölgesinde doğalgaz dağıtım hatları ilk günkü heyecan ve titizlikle imalatı sürdürülmektedir. 2008 yılından itibaren yaklaşık 250 km’lik doğalgaz boruları tam donanımlı bakım aracımız ile kaçak kontrolü yapılmış en ufak bir kaçağa rastlanmamıştır. Şehrimizin daha temiz ve konforlu çevre şartlarına ulaşabilmesi için mevcut katı yakıtla ısınan binaların ivedilikle doğalgaz ısınma sistemine geçmesi gerekmektedir. Fiyat karşılaşması yapılması gerekirse bir evin yıllık sıcak su, tüp ve ısınması için kömür kullanılması halinde 3800 TL elektrik kullanması halinde 5800 doğalgaz kullanması halinde ise 1500 TL maliyeti olmaktadır. Karşılaştırmadan da görüldüğü gibi doğalgaz dünyanın da kabul ettiği en ekonomik yakıt türüdür. Seydişehir halkından beklentimiz bilinçli bir şekilde yatırımları takip etmesi Konya’nın birçok ilçesinde olmayan doğalgaz nimetinden yararlanmasıdır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.