SELÇUKGAZ KAÇAK KULLANIMI ÖNLEMEK İÇİN SAYAÇLARI YENİLİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2020 - 03:03, Güncelleme: 17.01.2020 - 03:03
 

SELÇUKGAZ KAÇAK KULLANIMI ÖNLEMEK İÇİN SAYAÇLARI YENİLİYOR

Selçukgaz, Elektrikteki kaçak kullanımın ardından doğalgazda da kaçak kullanımda ciddi artışın tespit edilmesi nedeniyle Seydişehir ve Çumra’da ki abonelerin sayaçlarını değiştiriyor.

Firma yetkilileri bu konuda abonelerini de uyanarak kaçak sayaç kullandığı tespit edilenlerin davacı olacaklarını ve bu konuda abonelerini ciddi manada para cezalarıyla muhattap olmamaları için bu tür sahtekarlıkları yapmamaları ve yapanlara inanmamaları konusunda uyardı. Kaçak gaz kullananların da kaçak elektrikte olduğu gibi ciddi maddi cezası olduğunu vurgulayan firma yetkilileri, Seydişehir ve Çumra halkına doğal gaz dağıtım faaliyetlerinde, sorunsuz hizmet anlayışı ve ileri teknoloji ile kesintisiz ve güvenli hizmet verme anlayışı ile faaliyetlerini sürdürdüklerini, sadece Seydişehir’de abone sayısının 15 bine yaklaştığını belirterek: “Özellikle doğal gaz arzının yeni sağlandığı doğu bölgelerinde kaçak doğal gaz kullanımında ciddi artışlar var. Selçukgaz olarak bu konuda önlem alıp  bölgemizde de kaçak doğalgaz kullananların önüne geçmek için abonelerin sayaçlarının yeni teknolojik sayaçlarla değiştirmeye başladık. Bu çalışmalar yapılırken kaçak kullanan aboneleri tespit etmemiz halinde mahkemeye vereceğiz. Abonelerimizin ciddi maddi cezalarla muhattap olmaması için bu tür sahtekarlıkları yapmaması ve inanmaması konusunda uyarıyoruz” dedi.
Selçukgaz, Elektrikteki kaçak kullanımın ardından doğalgazda da kaçak kullanımda ciddi artışın tespit edilmesi nedeniyle Seydişehir ve Çumra’da ki abonelerin sayaçlarını değiştiriyor.

Firma yetkilileri bu konuda abonelerini de uyanarak kaçak sayaç kullandığı tespit edilenlerin davacı olacaklarını ve bu konuda abonelerini ciddi manada para cezalarıyla muhattap olmamaları için bu tür sahtekarlıkları yapmamaları ve yapanlara inanmamaları konusunda uyardı.

Kaçak gaz kullananların da kaçak elektrikte olduğu gibi ciddi maddi cezası olduğunu vurgulayan firma yetkilileri, Seydişehir ve Çumra halkına doğal gaz dağıtım faaliyetlerinde, sorunsuz hizmet anlayışı ve ileri teknoloji ile kesintisiz ve güvenli hizmet verme anlayışı ile faaliyetlerini sürdürdüklerini, sadece Seydişehir’de abone sayısının 15 bine yaklaştığını belirterek:
“Özellikle doğal gaz arzının yeni sağlandığı doğu bölgelerinde kaçak doğal gaz kullanımında ciddi artışlar var. Selçukgaz olarak bu konuda önlem alıp  bölgemizde de kaçak doğalgaz kullananların önüne geçmek için abonelerin sayaçlarının yeni teknolojik sayaçlarla değiştirmeye başladık. Bu çalışmalar yapılırken kaçak kullanan aboneleri tespit etmemiz halinde mahkemeye vereceğiz. Abonelerimizin ciddi maddi cezalarla muhattap olmaması için bu tür sahtekarlıkları yapmaması ve inanmaması konusunda uyarıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.