SELÇUKGAZ'IN ABONE SAYISI ON BİNİ AŞTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2017 - 11:50, Güncelleme: 01.12.2017 - 11:50
 

SELÇUKGAZ'IN ABONE SAYISI ON BİNİ AŞTI

2007 yılında ihalesi yapılan Seydişehir ve Çumra ilçeleri bünyesinde kurulan 2008 yılı itibarı ile altyapı çalışmalarına başlayan Selçuk doğalgaz dağıtım A.Ş'nin ilçemizdeki abone sayısı 10.953’e yükseldi.

2017 yılında Saadetler ve Bahçelievler Mahallesini de doğalgaz kullanımına ekleyen SELÇUK Doğalgaz A.Ş burada yaklaşık olarak 300 adet binaya servis hattı yatırımı yapılması ön görülmüş olup, yatırım çalışmalarının son zamanlarına gelindiği öğrenildi. Konya ilçeleri içerisinde sadece Seydişehir ve Çumra ilçelerinden oluşan doğalgaz dağıtım bölgelerine güvenli bir hizmet sunmaya devam eden Selçuk Doğalgaz dağıtım A.Ş.’nin Seydişehir de tamamlanan alt yapı paralelinde, 10.953 adet doğal gaz kullanan abone ile 2017 yılı sonuna kadar 14.703.500 Sm3/Yıl doğal gaz kullanımı gerçekleştirdiği bildirildi. Enerji ve doğal kaynakları en verimli şekilde kullanılması için büyük çaba harcaya Selçuk Doğalgaz dağıtım A.Ş. yoğun bir şekilde çalışmalarını çevre mevzuatı içerisinde yürütüyor, çevre bilincini artırmak için eğitim çalışmalarını sürdürüyor ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sisteminden taviz vermiyor. Doğal gaz dağıtım faaliyetlerinde sektörde örnek teşkil edecek şekilde çalışmalarını sürdüren Selçuk Doğalgaz dağıtım A.Ş. kendi alanında uzman 48 personeli ile hizmet ediyor.
2007 yılında ihalesi yapılan Seydişehir ve Çumra ilçeleri bünyesinde kurulan 2008 yılı itibarı ile altyapı çalışmalarına başlayan Selçuk doğalgaz dağıtım A.Ş'nin ilçemizdeki abone sayısı 10.953’e yükseldi.

2017 yılında Saadetler ve Bahçelievler Mahallesini de doğalgaz kullanımına ekleyen SELÇUK Doğalgaz A.Ş burada yaklaşık olarak 300 adet binaya servis hattı yatırımı yapılması ön görülmüş olup, yatırım çalışmalarının son zamanlarına gelindiği öğrenildi.

Konya ilçeleri içerisinde sadece Seydişehir ve Çumra ilçelerinden oluşan doğalgaz dağıtım bölgelerine güvenli bir hizmet sunmaya devam eden Selçuk Doğalgaz dağıtım A.Ş.’nin Seydişehir de tamamlanan alt yapı paralelinde, 10.953 adet doğal gaz kullanan abone ile 2017 yılı sonuna kadar 14.703.500 Sm3/Yıl doğal gaz kullanımı gerçekleştirdiği bildirildi.

Enerji ve doğal kaynakları en verimli şekilde kullanılması için büyük çaba harcaya Selçuk Doğalgaz dağıtım A.Ş. yoğun bir şekilde çalışmalarını çevre mevzuatı içerisinde yürütüyor, çevre bilincini artırmak için eğitim çalışmalarını sürdürüyor ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sisteminden taviz vermiyor.

Doğal gaz dağıtım faaliyetlerinde sektörde örnek teşkil edecek şekilde çalışmalarını sürdüren Selçuk Doğalgaz dağıtım A.Ş. kendi alanında uzman 48 personeli ile hizmet ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.