SELÇUKLU BELEDİYE:1 SEYDİŞEHİR BELEDİYE:2

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 22.10.2023 - 00:03, Güncelleme: 22.10.2023 - 09:53
 

SELÇUKLU BELEDİYE:1 SEYDİŞEHİR BELEDİYE:2

Konya ‘da gerçekleşen Selçuklu Belediye Spor - Seydişehir Belediye Spor U16 maçında takımımız Seydişehir Belediye Spor Selçuklu Belediye Spor’u 2 -1 mağlup etti.

    D grubunda 21.10.2023  Cumartesi günü Seydişehir Belediyesi U16 takımı gurubun iddalı takımı Selçuklu Belediye maçına Sahaya OSMAN,ARDA,ATAKAN,EMİRHAN,İSMET,SADİ,ŞEREF,(SALİM) KADİR,İLYAS,(EYMEN), YASİN(TALO).(MAMİ,BULUR,EREN,ŞAHZEYT.,BURHAN)kadrosuyla çıktı. Her iki takımda oyuna temkinli başladı, 3. dakikada Selçuklu Belediye Spor’un  sağ kanattan yaptığı orta sonucunda gol oldu . Bu dakikada sonra takımımız oyun disiplinini bozmadan mücadelesine devam etti. İlk yarı bu skorla bitti. İkinci yarı takımımız kontrollü oyununa devam etti.  60.dakikada ceza sahasına 15 metre mesafeden Şerefin kullandığı serbest vuruşu kaleci elinden kaçırdı ,Emirhan dokundu durum 1-1 oldu. Bu dakikadan sonra Selçuklu Belediye Spor ataklarını daha a sıklaştırdı. Takımımız alan ve adam mudafasını çok iyi uygulayarak rakibine pozisyon vermedi. Rakip kendi sahasından pas yaparak çıkarken topu kapan Yasin 70. dakikada skoru 1-2 yaptı, bu dakikadan sonra orta saha mücadelesinde geçen maç Selçuklu Belediye Spor:1 Seydişehir Belediye Spor:2 olarak sonuçlandı. Takımımız çıktığı  3 maçıda kazanarak  puanını 9 yaptı.
Konya ‘da gerçekleşen Selçuklu Belediye Spor - Seydişehir Belediye Spor U16 maçında takımımız Seydişehir Belediye Spor Selçuklu Belediye Spor’u 2 -1 mağlup etti.

 

 

D grubunda 21.10.2023  Cumartesi günü Seydişehir Belediyesi U16 takımı gurubun iddalı takımı Selçuklu Belediye maçına Sahaya OSMAN,ARDA,ATAKAN,EMİRHAN,İSMET,SADİ,ŞEREF,(SALİM) KADİR,İLYAS,(EYMEN), YASİN(TALO).(MAMİ,BULUR,EREN,ŞAHZEYT.,BURHAN)kadrosuyla çıktı.

Her iki takımda oyuna temkinli başladı, 3. dakikada Selçuklu Belediye Spor’un  sağ kanattan yaptığı orta sonucunda gol oldu .

Bu dakikada sonra takımımız oyun disiplinini bozmadan mücadelesine devam etti.

İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarı takımımız kontrollü oyununa devam etti.

 60.dakikada ceza sahasına 15 metre mesafeden Şerefin kullandığı serbest vuruşu kaleci elinden kaçırdı ,Emirhan dokundu durum 1-1 oldu.

Bu dakikadan sonra Selçuklu Belediye Spor ataklarını daha a sıklaştırdı.

Takımımız alan ve adam mudafasını çok iyi uygulayarak rakibine pozisyon vermedi.

Rakip kendi sahasından pas yaparak çıkarken topu kapan Yasin 70. dakikada skoru 1-2 yaptı, bu dakikadan sonra orta saha mücadelesinde geçen maç Selçuklu Belediye Spor:1 Seydişehir Belediye Spor:2 olarak sonuçlandı.

Takımımız çıktığı  3 maçıda kazanarak  puanını 9 yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.