SELÇUKLU PARKI HİZMETE GİRDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2018 - 03:21, Güncelleme: 30.08.2018 - 03:21
 

SELÇUKLU PARKI HİZMETE GİRDİ

Altı ay gibi kısa bir sürede hizmete giren, şehir merkezinde sağlık meslek lisesi alanında düzenlenen Selçuklu Parkı törenle hizmete açıldı.

Selçuklu parkının açılış törenine Ak Parti Yerel yönetimlerden sorumlu Harun Tüfekçi, Konya Ak Parti Milletvekili Gülay Samancı, Kaymakam Aydın Erdoğan, Büyük Şehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırımcı, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, MHP İlçe Başkanı Abdullah Söğüt, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel ve Sivil Toplum örgütleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kafeterya kısmının kaba inşaatı tamamlanan ve bir işletmeciye kiralık verilen ve halka açık kısmı hizmete giren Selçuklu parkının 1milyon 299 bin liraya mal olan ve bu maliyetin 750 bin TL si, Selçuklu belediyesi tarafından karşılanan Selçuklu parkta Oyun Alanları süs havuzu ve ışıklandırmasıyla, Şehrimize kazandırılan güzel bir park oldu. Açılış töreninin ev Sahipliğini yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal konuşmasında vaat ettikleri bütün hizmetleri yerine getirdiklerini, şehrin yeşil alan kazandırılmasında ise önemli hizmetlere imza attıklarını belirterek; ‘’ Bugün Hizmete açtığımız Selçuklu Parkı böyle güzel bir hizmet. Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve devlet hazinesinin asıldığı bu alan takas yoluyla 650 bin lira harcama yaparak kazandırdık. İlçe tarım binasının olduğu alanda yeşil alan olacak. Sırada Halk eğitim merkezinin olduğu alan var. Bu alanlarda yeşil alan olunca şehir merkezi adeta nefes alacak. Bu hizmetlerin gerçekleşmesinde Büyük Şehir Belediye Başkanımız özellikle işlerin hızlanmasında kaymakam Aydın Erdoğan beyin büyük emekleri oldu. Diğer emeği geçenlere de huzurunuzda teşekkür ediyorum.’’ dedi.   Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırımcı ve Büyük Şehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konya Milletvekili Gülay Sabancı’nın konuşmalarının ardından ilçe müftüsünün duasıyla Selçuklu Parkın kurdelesi kesilerek açılış töreni sona erdi.
Altı ay gibi kısa bir sürede hizmete giren, şehir merkezinde sağlık meslek lisesi alanında düzenlenen Selçuklu Parkı törenle hizmete açıldı.

Selçuklu parkının açılış törenine Ak Parti Yerel yönetimlerden sorumlu Harun Tüfekçi, Konya Ak Parti Milletvekili Gülay Samancı, Kaymakam Aydın Erdoğan, Büyük Şehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırımcı, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, MHP İlçe Başkanı Abdullah Söğüt, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel ve Sivil Toplum örgütleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kafeterya kısmının kaba inşaatı tamamlanan ve bir işletmeciye kiralık verilen ve halka açık kısmı hizmete giren Selçuklu parkının 1milyon 299 bin liraya mal olan ve bu maliyetin 750 bin TL si, Selçuklu belediyesi tarafından karşılanan Selçuklu parkta Oyun Alanları süs havuzu ve ışıklandırmasıyla, Şehrimize kazandırılan güzel bir park oldu.

Açılış töreninin ev Sahipliğini yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal konuşmasında vaat ettikleri bütün hizmetleri yerine getirdiklerini, şehrin yeşil alan kazandırılmasında ise önemli hizmetlere imza attıklarını belirterek; ‘’ Bugün Hizmete açtığımız Selçuklu Parkı böyle güzel bir hizmet. Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve devlet hazinesinin asıldığı bu alan takas yoluyla 650 bin lira harcama yaparak kazandırdık. İlçe tarım binasının olduğu alanda yeşil alan olacak. Sırada Halk eğitim merkezinin olduğu alan var. Bu alanlarda yeşil alan olunca şehir merkezi adeta nefes alacak. Bu hizmetlerin gerçekleşmesinde Büyük Şehir Belediye Başkanımız özellikle işlerin hızlanmasında kaymakam Aydın Erdoğan beyin büyük emekleri oldu. Diğer emeği geçenlere de huzurunuzda teşekkür ediyorum.’’ dedi.  

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırımcı ve Büyük Şehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konya Milletvekili Gülay Sabancı’nın konuşmalarının ardından ilçe müftüsünün duasıyla Selçuklu Parkın kurdelesi kesilerek açılış töreni sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.