Sendikadan iş kazasıyla ilgili açıklama…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2020 - 10:32, Güncelleme: 12.06.2020 - 10:32
 

Sendikadan iş kazasıyla ilgili açıklama…

Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Hüseyin Kaban geçtiğimiz gün fabrikada meydana gelen iş kazası ile alakalı basın açıklaması yaptı.

Fabrikamızda meydana gelen ihmal ve ihmal karlığın olmadığı bilinci ile yaşanan işyeri kazasında Patlama olmayıp, sıcak zift hattının vanasının bakımı yapılırken hat içerisinde bulunan aktif olmayan ziftin boşalması sonucu, 2 çalışanımızda yanıklar meydana gelmiştir. Çalışanlarımızın durumları iyidir. Sendikamız olarak arkadaşlarımızın durumlarını an be an takip ediyoruz. Üyelerimizin biran evvel iyileşerek aramıza geri dönmelerini Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz. Seydişehir Şube Yönetim Kurul Adına Başkan Hüseyin KABAN
Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Hüseyin Kaban geçtiğimiz gün fabrikada meydana gelen iş kazası ile alakalı basın açıklaması yaptı.

Fabrikamızda meydana gelen ihmal ve ihmal karlığın olmadığı bilinci ile yaşanan işyeri kazasında Patlama olmayıp, sıcak zift hattının vanasının bakımı yapılırken hat içerisinde bulunan aktif olmayan ziftin boşalması sonucu, 2 çalışanımızda yanıklar meydana gelmiştir. Çalışanlarımızın durumları iyidir. Sendikamız olarak arkadaşlarımızın durumlarını an be an takip ediyoruz. Üyelerimizin biran evvel iyileşerek aramıza geri dönmelerini Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.

Seydişehir Şube Yönetim Kurul Adına Başkan Hüseyin KABAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.