ŞENER ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASINI ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2018 - 05:26, Güncelleme: 08.09.2018 - 05:26
 

ŞENER ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASINI ZİYARET ETTİ

CHP Konya milletvekili Abdullatif Şener ilçemize gelerek Türkiye’nin ekonomik gündemini değerlendirdi.

Milletvekili Şener’in yanı Sıra İl başkanı Barış Bektaş, İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç, İl Başkanı Yardımcısı Ali fındık, CHP Kadıköy Teşkilatından Pınar Topkara’yla beraber ilçemize gelen ve Esnaf Sanatkârlar Odasını ziyaret eden Abdüllatif Şener; ‘’ Amerika’nın yaptıklarının yanı sıra ekonominin kendi dengelerinde de sorun var. Tüketici fiyatlarında aylık artış % 18 görünürken, üretici fiyatlarındaki artış % 32’ye varıyor.  Her kesimi etkileyecek zor koşullar dalga, dalga yayılıyor. Bu hükümet ciddiye almadan götürmeye çalışırlarsa işin içinden çıkamaz’’ dedi. Bu krizden parası olanların karlı çıkacağını; çalışan, iş yapan, elinin emeğiyle geçinen bütün kesimlerin risk altında olduğunu söyleyen Şener; ‘’ Girdi maliyetleri artan tarımcı, borcu olan sanayici bu yükü kaldıramaz’’ diyerek esnafında fazla açılmamasını önerdi. Hükümetin ekonomik politikasını da eleştiren Şener: ‘’ Genel Başbakan Yardımcılığı yaptım. Maliye Bakanlığı yaptım. Bizim zamanımızda Devletin bir ekonomik politikası vardı. Bizimde sorumluluğumuz vardı. Şimdi ise yetkileri devamlı artıyor. Sorumsuzlukları da ortadadır. Böyle herkes sorunu başka yerlere atarsa bu krizden 5 seneden çıkamayız’’ dedi. Milletvekili Şener’in Ziyarette bulunduğu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar ise: ‘’ Sayın milletvekilim sizler Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli insanlardan birisiniz. Esnaf odamızda sizleri görmekten memnun kaldık. Sıkıntılarımızın arttığı bir dönemde bizleri ziyaret ediyorsunuz’’ diyerek kendisine teşekkür etti.  Haber : Ali Saylam          
CHP Konya milletvekili Abdullatif Şener ilçemize gelerek Türkiye’nin ekonomik gündemini değerlendirdi.

Milletvekili Şener’in yanı Sıra İl başkanı Barış Bektaş, İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç, İl Başkanı Yardımcısı Ali fındık, CHP Kadıköy Teşkilatından Pınar Topkara’yla beraber ilçemize gelen ve Esnaf Sanatkârlar Odasını ziyaret eden Abdüllatif Şener; ‘’ Amerika’nın yaptıklarının yanı sıra ekonominin kendi dengelerinde de sorun var. Tüketici fiyatlarında aylık artış % 18 görünürken, üretici fiyatlarındaki artış % 32’ye varıyor.  Her kesimi etkileyecek zor koşullar dalga, dalga yayılıyor. Bu hükümet ciddiye almadan götürmeye çalışırlarsa işin içinden çıkamaz’’ dedi.

Bu krizden parası olanların karlı çıkacağını; çalışan, iş yapan, elinin emeğiyle geçinen bütün kesimlerin risk altında olduğunu söyleyen Şener; ‘’ Girdi maliyetleri artan tarımcı, borcu olan sanayici bu yükü kaldıramaz’’ diyerek esnafında fazla açılmamasını önerdi.

Hükümetin ekonomik politikasını da eleştiren Şener: ‘’ Genel Başbakan Yardımcılığı yaptım. Maliye Bakanlığı yaptım. Bizim zamanımızda Devletin bir ekonomik politikası vardı. Bizimde sorumluluğumuz vardı. Şimdi ise yetkileri devamlı artıyor. Sorumsuzlukları da ortadadır. Böyle herkes sorunu başka yerlere atarsa bu krizden 5 seneden çıkamayız’’ dedi.

Milletvekili Şener’in Ziyarette bulunduğu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar ise: ‘’ Sayın milletvekilim sizler Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli insanlardan birisiniz. Esnaf odamızda sizleri görmekten memnun kaldık. Sıkıntılarımızın arttığı bir dönemde bizleri ziyaret ediyorsunuz’’ diyerek kendisine teşekkür etti. 

Haber : Ali Saylam

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.