SERDAR ULUKAN

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2013 - 07:31, Güncelleme: 19.01.2013 - 07:31
 

SERDAR ULUKAN

Hemşerimiz Yard.Doç.Dr.Serdar ULUKAN, ?Türk Ofisi? adlı makalesi Türkiye Turizmi'nin nereden nerelere geldiğini göstermesi bakımından önemli bir çalışmadır. Yard.Doç.Dr.Serdar Ulukan?ın bu makalesini sizlerle paylaşmak istedik..

Hemşerimiz  Yard.Doç.Dr.Serdar ULUKAN, “Türk Ofisi” adlı makalesi Türkiye Turizmi'nin nereden nerelere geldiğini göstermesi bakımından önemli bir çalışmadır.  Cumhuriyet'in ilk yıllarındaki Türkiye turizm politikalarını anlatmaktadır. Makalede kullanılan kaynaklar Türkiye'de çok az kişide bulunan, orijinalleri de Serdar Ulukan’da olan kaynaklardır. hemşerimiz.Serdar ULUKAN 1955 yılında doğdu. 1979 yılında Endüstriyel Sanatlar Yüksek Öğretmen Okulu işletme mezunu olan Serdar Ulukan 1990 da Gazi Üniversitesi Turizm İşletmeciğinde “Seyahat Acentalarının Tur Sürecinde Karşılaştığı Sorunlar” konulu yüksek lisansını,1995 yılında da aynı bölümde “Turizmde Satın Alma Kararı, “Engel, Kollat, Blackwell’in Satın Alma Karar Modelinin Turistler Üzerinde Sınanması” ” konulu doktorasını tamamladı. 1996 yılında ise Gazi Üniversitesi Basın Ekonomisi ve İşletmeciliği Bölümünde yardımcı doçent ünvanını aldı.  2005 - 2007 yıllarında Girne Amerikan Üniversitesi, Basın Yayın Bölüm Başkanlığı, 2003 - 2004 yıllarında Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi İşletme ve Turizm Bölüm Başkanlığı, 1995 – 2000 yıllarında ise Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Çok sayıda yayınları da bulunan Ulukan, çeşitli sempozyum, kurultay, festival ve kongrelerde de koordinatör olarak görev almıştır. 2003 - 2004 yıllarında Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Bilim Kurulu Üyeliği, Sağlık Bakanlığı, Kanserle Savaş Dairesi Başkanlığı, “Ulusal Mezotelyoma Kurulu, Eğitim Alt Grubu” Üyeliği, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu, Üs Hizmetleri Yönetiminin Güçlendirilmesi” Projesi Üyeliği, 2006 yılında Girne Amerikan Üniversitesi İki Yıllık Meslek Yüksek Okulu, Yönetim Kurulu Üyeliği, 2006 yılında Girne Amerikan Üniversitesi, “Stratejik Planlama Sekreteryası” Başkanlığı, yine 2006 yılında Girne Amerikan Üniversitesi, “Senato Üyeliği”, 2005 yılında ise Girne Amerikan Üniversitesi, “Yönetmelik Komisyonu Üyeliği”,yapmıştır. Halen Gazi Üniversitesi Gazetecilik Bölümü öğretim üyesidir. Yard.Doç.Dr.Serdar Ulukan’ınbu makalesini sizlerle paylaşmak istedik..   TÜRK OFİSLİ YILLARDA TURİZM POLİTİKAMIZ
Hemşerimiz Yard.Doç.Dr.Serdar ULUKAN, ?Türk Ofisi? adlı makalesi Türkiye Turizmi'nin nereden nerelere geldiğini göstermesi bakımından önemli bir çalışmadır. Yard.Doç.Dr.Serdar Ulukan?ın bu makalesini sizlerle paylaşmak istedik..

Hemşerimiz  Yard.Doç.Dr.Serdar ULUKAN, “Türk Ofisi” adlı makalesi Türkiye Turizmi'nin nereden nerelere geldiğini göstermesi bakımından önemli bir çalışmadır.

 Cumhuriyet'in ilk yıllarındaki Türkiye turizm politikalarını anlatmaktadır. Makalede kullanılan kaynaklar Türkiye'de çok az kişide bulunan, orijinalleri de Serdar Ulukan’da olan kaynaklardır.

hemşerimiz.Serdar ULUKAN 1955 yılında doğdu. 1979 yılında Endüstriyel Sanatlar Yüksek Öğretmen Okulu işletme mezunu olan Serdar Ulukan 1990 da Gazi Üniversitesi Turizm İşletmeciğinde “Seyahat Acentalarının Tur Sürecinde Karşılaştığı Sorunlar” konulu yüksek lisansını,1995 yılında da aynı bölümde “Turizmde Satın Alma Kararı, “Engel, Kollat, Blackwell’in Satın Alma Karar Modelinin Turistler Üzerinde Sınanması” ” konulu doktorasını tamamladı. 1996 yılında ise Gazi Üniversitesi Basın Ekonomisi ve İşletmeciliği Bölümünde yardımcı doçent ünvanını aldı. 

2005 - 2007 yıllarında Girne Amerikan Üniversitesi, Basın Yayın Bölüm Başkanlığı, 2003 - 2004 yıllarında Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi İşletme ve Turizm Bölüm Başkanlığı, 1995 – 2000 yıllarında ise Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Çok sayıda yayınları da bulunan Ulukan, çeşitli sempozyum, kurultay, festival ve kongrelerde de koordinatör olarak görev almıştır. 2003 - 2004 yıllarında Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Bilim Kurulu Üyeliği, Sağlık Bakanlığı, Kanserle Savaş Dairesi Başkanlığı, “Ulusal Mezotelyoma Kurulu, Eğitim Alt Grubu” Üyeliği, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu, Üs Hizmetleri Yönetiminin Güçlendirilmesi” Projesi Üyeliği, 2006 yılında Girne Amerikan Üniversitesi İki Yıllık Meslek Yüksek Okulu, Yönetim Kurulu Üyeliği, 2006 yılında Girne Amerikan Üniversitesi, “Stratejik Planlama Sekreteryası” Başkanlığı, yine 2006 yılında Girne Amerikan Üniversitesi, “Senato Üyeliği”, 2005 yılında ise Girne Amerikan Üniversitesi, “Yönetmelik Komisyonu Üyeliği”,yapmıştır. Halen Gazi Üniversitesi Gazetecilik Bölümü öğretim üyesidir.

Yard.Doç.Dr.Serdar Ulukan’ınbu makalesini sizlerle paylaşmak istedik..

 

TÜRK OFİSLİ YILLARDA TURİZM POLİTİKAMIZ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.