SERGİNİN KÜRATÖRLÜĞÜNÜ ZÜBEYDE YAVUZ YAPTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2019 - 03:08, Güncelleme: 18.10.2019 - 03:08
 

SERGİNİN KÜRATÖRLÜĞÜNÜ ZÜBEYDE YAVUZ YAPTI

Küratörlüğünü hemşehrimiz Zübeyde Yavuz’un yaptığı 29 Ekim 1923 Geleneksel 96. Yıla Özel 96 Eser Cumhuriyet Sergisi Antalya’da törenle açıldı.

Antalya’da geleneksel hale getirilen Cumhuriyet Sergisi’ne bu yıl 96 sanatçı 96 eseriyle katıldı. Kepez Belediyesi Dokuma Modern Sanat Galerisi’nde 17 Ekim’de açılan sergi, 17 Aralık tarihine kadar devam edecek. Bu sene 5.si düzenlenen Cumhuriyet Sergisi ile ilgili serginin tertipçisi hemşehrimiz Zübeyde Özsoy Yavuz: “Ulusal ve uluslararası 96 seçkin eser sergileniyor. Geleneksel 96 yıla özel 96 Eser Cumhuriyet sergimizin bu sene 5.sini düzenliyoruz. Başladığımız günden bu yana Cumhuriyeti plastik sanatlar olarak kutlamayı hedefledik. Bundan sonraki senelerde de Sergimizi gelecek kuşaklara aktarmayı hedefliyoruz.” dedi. Sergi açılışına Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri ile davetli sanatçılar ve sanatseverler katıldı.  
Küratörlüğünü hemşehrimiz Zübeyde Yavuz’un yaptığı 29 Ekim 1923 Geleneksel 96. Yıla Özel 96 Eser Cumhuriyet Sergisi Antalya’da törenle açıldı.

Antalya’da geleneksel hale getirilen Cumhuriyet Sergisi’ne bu yıl 96 sanatçı 96 eseriyle katıldı.

Kepez Belediyesi Dokuma Modern Sanat Galerisi’nde 17 Ekim’de açılan sergi, 17 Aralık tarihine kadar devam edecek.

Bu sene 5.si düzenlenen Cumhuriyet Sergisi ile ilgili serginin tertipçisi hemşehrimiz Zübeyde Özsoy Yavuz:

“Ulusal ve uluslararası 96 seçkin eser sergileniyor. Geleneksel 96 yıla özel 96 Eser Cumhuriyet sergimizin bu sene 5.sini düzenliyoruz. Başladığımız günden bu yana Cumhuriyeti plastik sanatlar olarak kutlamayı hedefledik. Bundan sonraki senelerde de Sergimizi gelecek kuşaklara aktarmayı hedefliyoruz.” dedi.

Sergi açılışına Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri ile davetli sanatçılar ve sanatseverler katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.