Servis minibüscüleri devletten destek istiyorlar

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2020 - 11:04, Güncelleme: 28.11.2020 - 11:04
 

Servis minibüscüleri devletten destek istiyorlar

Mart ayından beri çalışmayan servis minibüscüleri korona virüsten en fazla kendilerinin etkilendiklerini söyleyerek devletten destek bekliyorlar.

Mart ayından beri kontak açmadıklarını ifade eden servis minibüsçüleri sigorta bandrol ve vergiyi ödeyemez duruma geldiklerini belirterek korona virüsten en fazla etkilenen esnaf kesimi biz olduk. 8 aydır çalışmıyoruz. Esnaf desteklerinden hiç bir şekilde faydalanmadık “ diyerek korona virüsten en fazla etkilenen kısmın kendilerinin olduğunu iddia ettiler. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şöförler Odası Derneği Başkanı ve Okul Servisi esnafı Hasan Ünver :” martın 10”undan beri araçlarımızın kontağına basmadık. Sigorta bandrol ve vergilerimizi çalışmadığımız halde ödemeye çalıştık ama bıçak kemiğe dayandı. Bizim gibi birçok okul servisi işleten meslek taşlarımız borçlarını dönderemez hale düştü. Korona virüs döneminde en fazla mağdur olan kesim biz olduk. En azından sigorta , bandrol ve vergi borçlarımızın devlet tarafından karşılanması ve aynı zamanda kredi borçlarımızın faizi silinerek 1 yıl ötelenmesini devletten bekliyoruz. Okul servisi ve minibüsçü esnafımız şimdiye kadar hiç böyle bir duruma düşmemiştik “ şeklinde konuştu.
Mart ayından beri çalışmayan servis minibüscüleri korona virüsten en fazla kendilerinin etkilendiklerini söyleyerek devletten destek bekliyorlar.

Mart ayından beri kontak açmadıklarını ifade eden servis minibüsçüleri sigorta bandrol ve vergiyi ödeyemez duruma geldiklerini belirterek korona virüsten en fazla etkilenen esnaf kesimi biz olduk.

8 aydır çalışmıyoruz. Esnaf desteklerinden hiç bir şekilde faydalanmadık “ diyerek korona virüsten en fazla etkilenen kısmın kendilerinin olduğunu iddia ettiler.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şöförler Odası Derneği Başkanı ve Okul Servisi esnafı Hasan Ünver :” martın 10”undan beri araçlarımızın kontağına basmadık. Sigorta bandrol ve vergilerimizi çalışmadığımız halde ödemeye çalıştık ama bıçak kemiğe dayandı. Bizim gibi birçok okul servisi işleten meslek taşlarımız borçlarını dönderemez hale düştü. Korona virüs döneminde en fazla mağdur olan kesim biz olduk. En azından sigorta , bandrol ve vergi borçlarımızın devlet tarafından karşılanması ve aynı zamanda kredi borçlarımızın faizi silinerek 1 yıl ötelenmesini devletten bekliyoruz.

Okul servisi ve minibüsçü esnafımız şimdiye kadar hiç böyle bir duruma düşmemiştik “ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.