SEVGİ HER ZAMAN VARDI..!

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2017 - 01:50, Güncelleme: 25.05.2017 - 01:50
 

SEVGİ HER ZAMAN VARDI..!

İlçemiz Hakkâk Sanatçısı Mehmet Elbi Alanya 17. Uluslararası Turizm ve Sanat Festivaline katıldı.

“Sevgi Her Zaman Vardı” temasının işlendiği festivalde 90 tane ulusal ve uluslararası el sanatçısının katıldığı stantta sanatçı Elbi’nin eserleri ilgi gördü. Sanatçıların yoğun katılımıyla başlayan Alanya 17.  Uluslar Arası Turizm ve Sanat Festivalinin bu yıl da görkemli geçtiği öğrenildi.  İlçemizi temsil eden Hakkak sanatçısı Mehmet Elbi’nin standını başta Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya’da ikamet eden Seydişehirliler de ilgi gösterdi. 6. kişisel sergisini açan Hakkâk sanatçısı Elbi; “Bu yılki festivalin ana teması ‘sevgi her zaman vardı’ idi. Bizde bu temaya uygun olarak Mevlana’nın ‘sevgi toprağı altına, hastalığı şifaya, acıyı tatlıya dönüştürür’  sözünü içeren eserimle katıldım. Standıma ilgi gösteren başta Alanya belediye başkanı Adem Murat Yücel olmak üzere Alanya’da yaşayan hemşerilerimize ve sanatseverlerimize teşekkür ederim” dedi.
İlçemiz Hakkâk Sanatçısı Mehmet Elbi Alanya 17. Uluslararası Turizm ve Sanat Festivaline katıldı.

“Sevgi Her Zaman Vardı” temasının işlendiği festivalde 90 tane ulusal ve uluslararası el sanatçısının katıldığı stantta sanatçı Elbi’nin eserleri ilgi gördü.

Sanatçıların yoğun katılımıyla başlayan Alanya 17.  Uluslar Arası Turizm ve Sanat Festivalinin bu yıl da görkemli geçtiği öğrenildi. 

İlçemizi temsil eden Hakkak sanatçısı Mehmet Elbi’nin standını başta Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya’da ikamet eden Seydişehirliler de ilgi gösterdi.

6. kişisel sergisini açan Hakkâk sanatçısı Elbi; “Bu yılki festivalin ana teması ‘sevgi her zaman vardı’ idi. Bizde bu temaya uygun olarak Mevlana’nın ‘sevgi toprağı altına, hastalığı şifaya, acıyı tatlıya dönüştürür’  sözünü içeren eserimle katıldım. Standıma ilgi gösteren başta Alanya belediye başkanı Adem Murat Yücel olmak üzere Alanya’da yaşayan hemşerilerimize ve sanatseverlerimize teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.