SEYDİ ŞİFA TERMAL TESİSLERİNİN AÇILIŞINI BAKAN KURUM YAPACAK

Yaşam 02.12.2021 - 14:52, Güncelleme: 02.12.2021 - 14:52
 

SEYDİ ŞİFA TERMAL TESİSLERİNİN AÇILIŞINI BAKAN KURUM YAPACAK

2018 yılında Seydişehir’in 18 yıllık hayalinin gerçeğe dönüşerek Seydişehir Belediyesi tarafından temelleri atılan ve yakın zamanda yapımı tamamlanan Seydi Şifa Termal Tesislerinin açılışı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’un teşrifleriyle gerçekleştirilecek.

4 Aralık Cumartesi Günü saat 12.00 ’da Isparta yolu üzerinde bulunan Seydişehir’in ilk Termal Tesisleri olma özelliğine sahip olan Seydi Şifa Termal Tesislerinin açılışı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Hemşehrimiz Murat Kurum tarafından açılacak.  Başkan Tutal, Seydişehir’in 18 yıllık hayalinin gerçeğe dönüştüğü bu tarihi zamana tanıklık edecekleri açılışa tüm Seydişehirlileri ve bölge halkını davet etti. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydi Şifa Termal Tesislerinin 3 yıl önce birlik ve beraberlik içerisinde temellerinin atıldığı gibi, bugün de birlik ve beraberlik içerisinde tesislerin açılışının gerçekleştirileceğini kaydetti. Seydişehir’in ve bölgenin ilk termal tesisi olma özelliğine sahip olan Seydi Şifa Termal Tesislerinin açılışını büyük bir coşkuyla gerçekleştireceklerinin de altını çizen Başkan Tutal, “Seydişehir’imizin yıllardır hayalini kurduğu. İlçemizin ve bölgemizin ilk termal tesisi olma özelliğine sahip Seydi Şifa Termal Tesislerimizin açılışını Sayın Bakanımız Hemşehrimiz Murat Kurum’un teşrifleriyle Cumartesi günü saat  12.00 ‘da gerçekleştiriyoruz. Açılışını gerçekleştireceğimiz tesiste kullanılan termal sularımız, bölgemizin ve ülkemizin en şifalı suları arasında yer alıyor. Ayrıca termal sular hiçbir işlemden geçmeden doğrudan tüm mineralleriyle tesisimize ulaşarak suyumuzun verimliliğini daha da artıyoruz. Seydi Şifa Termal Tesislerimizin içerisinde bulunan sauna, buhar odaları, spor salonları, vitamin kafe, sıcak ve soğuk havuzlar, lobi gibi çok amaçlı kullanım alanları, tesisimize ayrıca özellik katmaktadır. Böylesi bir tesisimizin açılışını gerçekleştireceğimiz bu coşkulu ana tanıklık etmek için tüm hemşehrilerimizi ve bölge sakinlerimizi açılışımıza davet ediyorum. Bu vesileyle açılışı yapılacak olan Seydi Şifa Termal tesislerimizin şimdiden ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
2018 yılında Seydişehir’in 18 yıllık hayalinin gerçeğe dönüşerek Seydişehir Belediyesi tarafından temelleri atılan ve yakın zamanda yapımı tamamlanan Seydi Şifa Termal Tesislerinin açılışı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’un teşrifleriyle gerçekleştirilecek.

4 Aralık Cumartesi Günü saat 12.00 ’da Isparta yolu üzerinde bulunan Seydişehir’in ilk Termal Tesisleri olma özelliğine sahip olan Seydi Şifa Termal Tesislerinin açılışı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Hemşehrimiz Murat Kurum tarafından açılacak. 

Başkan Tutal, Seydişehir’in 18 yıllık hayalinin gerçeğe dönüştüğü bu tarihi zamana tanıklık edecekleri açılışa tüm Seydişehirlileri ve bölge halkını davet etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydi Şifa Termal Tesislerinin 3 yıl önce birlik ve beraberlik içerisinde temellerinin atıldığı gibi, bugün de birlik ve beraberlik içerisinde tesislerin açılışının gerçekleştirileceğini kaydetti.

Seydişehir’in ve bölgenin ilk termal tesisi olma özelliğine sahip olan Seydi Şifa Termal Tesislerinin açılışını büyük bir coşkuyla gerçekleştireceklerinin de altını çizen Başkan Tutal, “Seydişehir’imizin yıllardır hayalini kurduğu. İlçemizin ve bölgemizin ilk termal tesisi olma özelliğine sahip Seydi Şifa Termal Tesislerimizin açılışını Sayın Bakanımız Hemşehrimiz Murat Kurum’un teşrifleriyle Cumartesi günü saat  12.00 ‘da gerçekleştiriyoruz.

Açılışını gerçekleştireceğimiz tesiste kullanılan termal sularımız, bölgemizin ve ülkemizin en şifalı suları arasında yer alıyor. Ayrıca termal sular hiçbir işlemden geçmeden doğrudan tüm mineralleriyle tesisimize ulaşarak suyumuzun verimliliğini daha da artıyoruz. Seydi Şifa Termal Tesislerimizin içerisinde bulunan sauna, buhar odaları, spor salonları, vitamin kafe, sıcak ve soğuk havuzlar, lobi gibi çok amaçlı kullanım alanları, tesisimize ayrıca özellik katmaktadır. Böylesi bir tesisimizin açılışını gerçekleştireceğimiz bu coşkulu ana tanıklık etmek için tüm hemşehrilerimizi ve bölge sakinlerimizi açılışımıza davet ediyorum. Bu vesileyle açılışı yapılacak olan Seydi Şifa Termal tesislerimizin şimdiden ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.