Seydişehir 112 den covidle mücadeleye destek

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2020 - 03:44, Güncelleme: 27.08.2020 - 03:44
 

Seydişehir 112 den covidle mücadeleye destek

Seydişehir’de covid-19 vakalarının artması ile 112 personelleri  sosyal medyadan ilçe halkının sosyal mesafeye dikkat etmesi ve maske takmaları konusunda destek istediler.

  Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de var olan güçleriyle çalışan sağlık personelleri vakaların artması ile covid-19 ile olan savaşta ilçe halkından destek istediler. Üç istasyonla görev yapan 112 çalışanları biri Seydişehir Devlet Hastanesinde ,diğer 2 istasyonda eski hastanede olmak üzere görev sürdüğü iki istasyonunda aynı yerde olması çalışanların birbirlerine covid bulaştırma riskinin yüksek olmasından dolayı endişe ettikleri öğrenildi. Eski hastanede bulunan istasyonlardan birinin ise Endüstri Meslek Lisesi arkasında yapılması planlanan yeni istasyona biran evvel taşınmak istedikleri bildirildi. BURAK SAYLAM ÖZEL HABER
Seydişehir’de covid-19 vakalarının artması ile 112 personelleri  sosyal medyadan ilçe halkının sosyal mesafeye dikkat etmesi ve maske takmaları konusunda destek istediler.

 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de var olan güçleriyle çalışan sağlık personelleri vakaların artması ile covid-19 ile olan savaşta ilçe halkından destek istediler.

Üç istasyonla görev yapan 112 çalışanları biri Seydişehir Devlet Hastanesinde ,diğer 2 istasyonda eski hastanede olmak üzere görev sürdüğü iki istasyonunda aynı yerde olması çalışanların birbirlerine covid bulaştırma riskinin yüksek olmasından dolayı endişe ettikleri öğrenildi.

Eski hastanede bulunan istasyonlardan birinin ise Endüstri Meslek Lisesi arkasında yapılması planlanan yeni istasyona biran evvel taşınmak istedikleri bildirildi.

BURAK SAYLAM ÖZEL HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.