SEYDİŞEHİR 2015 DOĞALGAZ YATIRIM PLANI UYGULAMAYA GEÇİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2015 - 04:58, Güncelleme: 13.03.2015 - 04:58
 

SEYDİŞEHİR 2015 DOĞALGAZ YATIRIM PLANI UYGULAMAYA GEÇİYOR

Seydişehir Belediyesi, Selçuk Gaz ile Seydişehir 2015 yatırım planı için çalışmalarını tamamladı.

Sam Gaz Genel Müdür Vekili Yılmaz Kolsan, İşletme Müdürü Murat Aras, Muhasebe Müdürü Mustafa Sevinç ve Seydişehir Selçuk Gaz Proje Müdürü Mustafa Öztürk, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile 2015 Seydişehir Yatırım programı için protokol imzaladı. Hazırlanan Protokolün Seydişehir için çok faydalı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, daha seçimlere girmeden birçok mahalle de doğalgaz eksikliğini gözlemlediklerini dile getirerek özellikle Karakavak ve Aktaş mahallelerinin hizmet noktasında eksikleri olduğunu, doğalgaz hatlarının döşenmesi vesileyle de buralarda yol ve kaldırım çalışmalarının yapılacağını söyledi. Başkan Mehmet Tutal, 2015 Doğalgaz yatırım programı ile Aktaş, Karakavak, Stad ve Değirmenci Mahallesi ile Ilıca Mevkii, Toki bölgesinde bu dönem içinde ciddi çalışmalar yapılacağını belirtti. Doğalgaz çalışmalarının ardından asfalt ve alt yapı çalışmalarını da Seydişehir Belediyesi’nin tamamlayacağını ifade eden Tutal, Doğalgaz vesilesi ile de özellikle Karakavak Mahallesi’nin 200 yıllarından bu8 yana ciddi bir çalışma olmadığını, Bu yıl kaldırım ve asfalt çalışmaları yapılacağının müjdesini verdi. Bu programların ardından ise Saadetler ve Bahçelievler mahalleleri 18 uygulamaları ile Doğalgaz ve diğer çalışmalarına da başlatacağını dile getirdi. Desteklerinden dolayı Ekrem Cengiz ve Şaban Cengiz’e de teşekkür eden Başkan Mehmet Tutal, proje detayları hakkında da bilgi vererek şunları kaydetti. “Hazırlanan 2015 yatırım programına göre Seydişehir’e ana hatlarda 27.500, Servis hatlarında 15 bin metre, servis kutusu da 1000 adet olarak yatırım programına alındı. Hava şartlarında olağan üstü bir durum olmadığı halde 1 Nisan 2015 tarihi itibari ile çalışmalara başlanılacaktır.” Şeklinde konuştu. Bundan sonraki hedefin OSB ye doğalgaz getirmek olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Bu noktada belli mesafelere geldik. Selçuk Gaz yönetimi ve Cengiz Kardeşlerin desteğiyle bu yaz döneminde bunu da aşacağımıza inanıyorum. OSB Bölgemizde çalışma yapmak isteyen şirketler artıyor, ama bu bölgede Doğalgaz olması şartı aranıyor. O yüzden kısa sürede OSB için güzel çalışmalar olacaktır.” Dedi.   
Seydişehir Belediyesi, Selçuk Gaz ile Seydişehir 2015 yatırım planı için çalışmalarını tamamladı.

Sam Gaz Genel Müdür Vekili Yılmaz Kolsan, İşletme Müdürü Murat Aras, Muhasebe Müdürü Mustafa Sevinç ve Seydişehir Selçuk Gaz Proje Müdürü Mustafa Öztürk, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile 2015 Seydişehir Yatırım programı için protokol imzaladı.

Hazırlanan Protokolün Seydişehir için çok faydalı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, daha seçimlere girmeden birçok mahalle de doğalgaz eksikliğini gözlemlediklerini dile getirerek özellikle Karakavak ve Aktaş mahallelerinin hizmet noktasında eksikleri olduğunu, doğalgaz hatlarının döşenmesi vesileyle de buralarda yol ve kaldırım çalışmalarının yapılacağını söyledi.

Başkan Mehmet Tutal, 2015 Doğalgaz yatırım programı ile Aktaş, Karakavak, Stad ve Değirmenci Mahallesi ile Ilıca Mevkii, Toki bölgesinde bu dönem içinde ciddi çalışmalar yapılacağını belirtti.

Doğalgaz çalışmalarının ardından asfalt ve alt yapı çalışmalarını da Seydişehir Belediyesi’nin tamamlayacağını ifade eden Tutal, Doğalgaz vesilesi ile de özellikle Karakavak Mahallesi’nin 200 yıllarından bu8 yana ciddi bir çalışma olmadığını, Bu yıl kaldırım ve asfalt çalışmaları yapılacağının müjdesini verdi.

Bu programların ardından ise Saadetler ve Bahçelievler mahalleleri 18 uygulamaları ile Doğalgaz ve diğer çalışmalarına da başlatacağını dile getirdi.

Desteklerinden dolayı Ekrem Cengiz ve Şaban Cengiz’e de teşekkür eden Başkan Mehmet Tutal, proje detayları hakkında da bilgi vererek şunları kaydetti. “Hazırlanan 2015 yatırım programına göre Seydişehir’e ana hatlarda 27.500, Servis hatlarında 15 bin metre, servis kutusu da 1000 adet olarak yatırım programına alındı. Hava şartlarında olağan üstü bir durum olmadığı halde 1 Nisan 2015 tarihi itibari ile çalışmalara başlanılacaktır.” Şeklinde konuştu.

Bundan sonraki hedefin OSB ye doğalgaz getirmek olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Bu noktada belli mesafelere geldik. Selçuk Gaz yönetimi ve Cengiz Kardeşlerin desteğiyle bu yaz döneminde bunu da aşacağımıza inanıyorum. OSB Bölgemizde çalışma yapmak isteyen şirketler artıyor, ama bu bölgede Doğalgaz olması şartı aranıyor. O yüzden kısa sürede OSB için güzel çalışmalar olacaktır.” Dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.