SEYDİŞEHİR AKADEMİ SPOR U12 KIZ BASKETBOL TAKIMI AKŞEHİR’DE GALİP

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2019 - 12:48, Güncelleme: 10.02.2019 - 12:48
 

SEYDİŞEHİR AKADEMİ SPOR U12 KIZ BASKETBOL TAKIMI AKŞEHİR’DE GALİP

2018-2019 sezonu Türkiye Basketbol Federasyonu Konya Bölgesel U12 Kız Basketbol liginde bugün Akşehir Zekai Baloğlu Spor Salonunda Akşehir Umut Bahçelievler Spor’a konuk olan temsilcimiz Seydişehir Akademi Spor maçtan galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla ekibimiz liderliğini devam ettirdi. Maç sonu görüşlerini aldığımız takım antrenörü Ali Güneş şunları söyledi. ‘Öncelikle Maçta bizleri yalnız bırakmayan ve desteklemeye gelen velilerimize, Akşehir’de bizlere güzel bir misafirperverlik gösteren beden eğitimi öğretmeni ve antrenör arkadaşlara çok teşekkür ederiz.  Maçta ilk yarı skor üretmekte çok zorlandık, ama özellikle 3. Periyottaki oyunumuzla maçı kazanmasını bildik” Takımın forvet oyuncularından  Berin Nur Tükel’de “Deplasman maçı olduğu için sanırım biraz da yolculuğun da etkisiyle ilk yarı istediklerimizi yapamadık. Ancak ikinci yarı sergilediğimiz oyunla maçı kazandık. Takım arkadaşlarımı ve rakip oyuncularını iyi mücadeleden dolayı tebrik ederim. Takımdaki arkadaşların çoğu ile birlikte ilk defa Akşehir’e gelip, gezip görme fırsatı oldu bizim için. Çok güzel bir maç günüydü.” Dedi. Temsilcimizin bir sonraki maçı haftaya Cumartesi Seydişehir’de Delta Spor Kulübü ile yapılacağı öğrenildi.
2018-2019 sezonu Türkiye Basketbol Federasyonu Konya Bölgesel U12 Kız Basketbol liginde bugün Akşehir Zekai Baloğlu Spor Salonunda Akşehir Umut Bahçelievler Spor’a konuk olan temsilcimiz Seydişehir Akademi Spor maçtan galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla ekibimiz liderliğini devam ettirdi.

Maç sonu görüşlerini aldığımız takım antrenörü Ali Güneş şunları söyledi. ‘Öncelikle Maçta bizleri yalnız bırakmayan ve desteklemeye gelen velilerimize, Akşehir’de bizlere güzel bir misafirperverlik gösteren beden eğitimi öğretmeni ve antrenör arkadaşlara çok teşekkür ederiz.

 Maçta ilk yarı skor üretmekte çok zorlandık, ama özellikle 3. Periyottaki oyunumuzla maçı kazanmasını bildik”

Takımın forvet oyuncularından  Berin Nur Tükel’de “Deplasman maçı olduğu için sanırım biraz da yolculuğun da etkisiyle ilk yarı istediklerimizi yapamadık. Ancak ikinci yarı sergilediğimiz oyunla maçı kazandık. Takım arkadaşlarımı ve rakip oyuncularını iyi mücadeleden dolayı tebrik ederim. Takımdaki arkadaşların çoğu ile birlikte ilk defa Akşehir’e gelip, gezip görme fırsatı oldu bizim için. Çok güzel bir maç günüydü.” Dedi.

Temsilcimizin bir sonraki maçı haftaya Cumartesi Seydişehir’de Delta Spor Kulübü ile yapılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.