SEYDİŞEHİR ANADOLU LİSESİ ÖĞRETMENLERİ VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2013 - 04:48, Güncelleme: 19.09.2013 - 04:48
 

SEYDİŞEHİR ANADOLU LİSESİ ÖĞRETMENLERİ VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTU

2013 -2014 öğretim yılının ilk haftasında emekli olan ve tayini çıkan öğretmen arkadaşlarının adına verilen yemekte bir araya gelen Seydişehir Anadolu Lisesi öğretmenleri birlikte yemek yediler.

2013 -2014 öğretim yılının ilk haftasında emekli olan ve tayini çıkan öğretmen arkadaşlarının adına verilen yemekte bir araya gelen Seydişehir  Anadolu Lisesi öğretmenleri birlikte yemek yediler. Bu tür veda yemeklerinin Seydişehir  Anadolu Lisesinde geleneksel hale getirildiği bildirildi. 31 yıl öğretmenlik görevinden sonra emekli olan Seydişehir  Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmenlerinden Durmuş Kahraman ve tayini çıkan öğretmenler adına verilen yemek Tadım Etli Ekmek ve Fırın Kebabı Salonunda verildi. Yemeğe Seydişehir  Anadolu Lisesinde görev yapan öğretmenlerin tamamı katıldı ve menü çorba, tandır kebabı ve burma kadayıftan oluştu. Okul olarak öğretmen ve tüm çalışanları ile büyük  bir aile olduklarını ve bu tür verilen yemeklerin geleneksel hale getirdiklerini belirten Okul Müdürü Tahsin Küçük “aramızdan başka yerlere atanan mesai arkadaşlarımız ve birlikte çalıştığımız emekli olan değerli öğretmenlerimizin veya düğün ölüm gibi acı ve tatlı günlerde Seydişehir  Anadolu Lisesi olarak yardımlaşma içerisinde bugünde olduğu gibi zaman zaman beraber oluyoruz. Bu beraberliğimiz bizlere hem bir aile ortamı oluşturulmasını sağlıyor hem de birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor. Emekli olan çok değerli öğretmenimiz Durmuş kahraman’a sağlık ve mutluluk diliyoruz. Başka yerde görev yapmak üzere aramızdan ayrılan arkadaşlarımızın da başarılarının devamını temenni ediyoruz.” Dedi.
2013 -2014 öğretim yılının ilk haftasında emekli olan ve tayini çıkan öğretmen arkadaşlarının adına verilen yemekte bir araya gelen Seydişehir Anadolu Lisesi öğretmenleri birlikte yemek yediler.

2013 -2014 öğretim yılının ilk haftasında emekli olan ve tayini çıkan öğretmen arkadaşlarının adına verilen yemekte bir araya gelen Seydişehir  Anadolu Lisesi öğretmenleri birlikte yemek yediler.

Bu tür veda yemeklerinin Seydişehir  Anadolu Lisesinde geleneksel hale getirildiği bildirildi.

31 yıl öğretmenlik görevinden sonra emekli olan Seydişehir  Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmenlerinden Durmuş Kahraman ve tayini çıkan öğretmenler adına verilen yemek Tadım Etli Ekmek ve Fırın Kebabı Salonunda verildi.

Yemeğe Seydişehir  Anadolu Lisesinde görev yapan öğretmenlerin tamamı katıldı ve menü çorba, tandır kebabı ve burma kadayıftan oluştu.

Okul olarak öğretmen ve tüm çalışanları ile büyük  bir aile olduklarını ve bu tür verilen yemeklerin geleneksel hale getirdiklerini belirten Okul Müdürü Tahsin Küçük “aramızdan başka yerlere atanan mesai arkadaşlarımız ve birlikte çalıştığımız emekli olan değerli öğretmenlerimizin veya düğün ölüm gibi acı ve tatlı günlerde Seydişehir  Anadolu Lisesi olarak yardımlaşma içerisinde bugünde olduğu gibi zaman zaman beraber oluyoruz. Bu beraberliğimiz bizlere hem bir aile ortamı oluşturulmasını sağlıyor hem de birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor. Emekli olan çok değerli öğretmenimiz Durmuş kahraman’a sağlık ve mutluluk diliyoruz. Başka yerde görev yapmak üzere aramızdan ayrılan arkadaşlarımızın da başarılarının devamını temenni ediyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.