SEYDİŞEHİR-ANTALYA YOLU ALACABEL TÜNELİNİN İHALESİ YAPILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2016 - 05:00, Güncelleme: 26.02.2016 - 05:00
 

SEYDİŞEHİR-ANTALYA YOLU ALACABEL TÜNELİNİN İHALESİ YAPILDI

Karayolları tarafından Konya?da yapılan ihalede verilen tekliflerin değerlendirildikten sonra ihaleyi alan firma kesinleşecek.

Konya-Antalya yolu Alacabel yapım ihalesi 13BlHd Devlet Yolu Km:27+000-37+900(G)/70+228(İ)-61+910 arası Alacabel Tüneli ve Bağlantı Yolları Toprak Tesviye, Sanat yapıları, Köprü, Tünel ve BSK Yol yapılmasından oluşuyor. 17.02.2016 tarihinde Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü İhale Salonunda yapılan ihaleye çok sayıda firmanın katıldığı ve katılan firmaların 1 ay süre içinde değerlendirilerek yapıcı firmanın belli olacağı öğrenildi. Kamuoyunun ve halkımızın merakla beklediği 7,3 kilometre uzunluğunda ki Alacabel tüneli ihalesi tamamlandığı zaman Konya-Antalya yolu ulaşımında kış aylarında da kesintisiz ulaşım sağlanacak ve yolun Antalya’dan kalan kısmının eksiklikleri tamamlandığında zaman 28 kilometre kısalacak. Uzun süredir merakla beklediği Alacabel tüneli ihalesinin yapılması halkımız tarafından sevinçle karşılandı.
Karayolları tarafından Konya?da yapılan ihalede verilen tekliflerin değerlendirildikten sonra ihaleyi alan firma kesinleşecek.

Konya-Antalya yolu Alacabel yapım ihalesi 13BlHd Devlet Yolu Km:27+000-37+900(G)/70+228(İ)-61+910 arası Alacabel Tüneli ve Bağlantı Yolları Toprak Tesviye, Sanat yapıları, Köprü, Tünel ve BSK Yol yapılmasından oluşuyor.

17.02.2016 tarihinde Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü İhale Salonunda yapılan ihaleye çok sayıda firmanın katıldığı ve katılan firmaların 1 ay süre içinde değerlendirilerek yapıcı firmanın belli olacağı öğrenildi.

Kamuoyunun ve halkımızın merakla beklediği 7,3 kilometre uzunluğunda ki Alacabel tüneli ihalesi tamamlandığı zaman Konya-Antalya yolu ulaşımında kış aylarında da kesintisiz ulaşım sağlanacak ve yolun Antalya’dan kalan kısmının eksiklikleri tamamlandığında zaman 28 kilometre kısalacak.

Uzun süredir merakla beklediği Alacabel tüneli ihalesinin yapılması halkımız tarafından sevinçle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.