SEYDİŞEHİR BELEDİYE RAHAT KAZANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2015 - 12:12, Güncelleme: 05.01.2015 - 12:12
 

SEYDİŞEHİR BELEDİYE RAHAT KAZANDI

Seydişehir Belediyespor Haftalardır süren 3 puan hasretine Sarayönü maçında rakibe attığı bir düzine gol ile son verdi.

Seydişehir Belediyespor Haftalardır süren 3 puan hasretine Sarayönü maçında rakibe attığı yarım düzine gol ile son verdi.  Maçın ilk düdüğünden itibaren üstün bir oyun ortaya koyan Seydişehir Belediyespor maçın ilk devresini Samet’in attığı gollerle 2-0 üstün tamamladı. Saha ve Seyirci avantajını iyi kullanan Seydişehir Belediye spor ikinci yarıda oyuna hakim olan taraftı ikinci yarının başlarında Durmuşali ve Beşir’in Golleriyle skoru 4-0 ‘a getiren Belediyespor, deyim yerindeyse Sarayönü temsilcisine adeta patladı. Maçın son çeyreğinde de rakibe gene Durmuşali ve Beşir’le  gol yağdırdı ve  maçı da  6-0 kazandı. Sahada zaman zaman set müdehaleler yaşansa da dostluk ön plandaydı Seydişehir Temsilcisi bu skorla puanını 16 yaptı öte yandan Seydişehir Belediyespor’un 1.Amatör A grubunda Çekiştiği,  son dönem çıkışa geçen, Karapınar Esnaf spor, Havzanspor’un ligden çekilmesiyle 3-0 haftayı hükmen galip kapatarak puanını 18 yaptı
Seydişehir Belediyespor Haftalardır süren 3 puan hasretine Sarayönü maçında rakibe attığı bir düzine gol ile son verdi.

Seydişehir Belediyespor Haftalardır süren 3 puan hasretine Sarayönü maçında rakibe attığı yarım düzine gol ile son verdi.

 Maçın ilk düdüğünden itibaren üstün bir oyun ortaya koyan Seydişehir Belediyespor maçın ilk devresini Samet’in attığı gollerle 2-0 üstün tamamladı.

Saha ve Seyirci avantajını iyi kullanan Seydişehir Belediye spor ikinci yarıda oyuna hakim olan taraftı ikinci yarının başlarında Durmuşali ve Beşir’in Golleriyle skoru 4-0 ‘a getiren Belediyespor, deyim yerindeyse Sarayönü temsilcisine adeta patladı.

Maçın son çeyreğinde de rakibe gene Durmuşali ve Beşir’le  gol yağdırdı ve  maçı da  6-0 kazandı.

Sahada zaman zaman set müdehaleler yaşansa da dostluk ön plandaydı

Seydişehir Temsilcisi bu skorla puanını 16 yaptı öte yandan Seydişehir Belediyespor’un 1.Amatör A grubunda Çekiştiği,  son dönem çıkışa geçen, Karapınar Esnaf spor, Havzanspor’un ligden çekilmesiyle 3-0 haftayı hükmen galip kapatarak puanını 18 yaptı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.