SEYDİŞEHİR BELEDİYE SPOR 11-0 YENDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2018 - 11:19, Güncelleme: 11.12.2018 - 11:19
 

SEYDİŞEHİR BELEDİYE SPOR 11-0 YENDİ

Konya 1.amatör küme B grubunda mücadele eden iki temsilcimizden biri olan Seydişehir Belediyespor 7. maçında yeni meramspor ile karşılaştı. Mücadelenin ilk dakikasından son dakikasına kadar oyunu kontrol altında tutal temsilcimiz, zayıf rakibi karşısında adeta gol oldu yağdı. Konya'da oynanan maçı her iki yarıda bulduğu gollerle 11-0 kazanan temsilcimiz bir maç eksik liderliğini sürdürdü. Sadece 3 gol yiyen temsilcimiz klasmanında en çok gol atanı konumunda bulunuyor. Seydişehir Belediyespor 25 gol ve 22 averajla hedefe emin adımlarla gidiyor. Aynı gruptaki diğer temsilcimiz ise haftayı bay geçti. Alınan sonuçlar ve oluşan puan durumu şu şekilde; 

Konya 1.amatör küme B grubunda mücadele eden iki temsilcimizden biri olan Seydişehir Belediyespor 7. maçında yeni meramspor ile karşılaştı. Mücadelenin ilk dakikasından son dakikasına kadar oyunu kontrol altında tutal temsilcimiz, zayıf rakibi karşısında adeta gol oldu yağdı.

Konya'da oynanan maçı her iki yarıda bulduğu gollerle 11-0 kazanan temsilcimiz bir maç eksik liderliğini sürdürdü. Sadece 3 gol yiyen temsilcimiz klasmanında en çok gol atanı konumunda bulunuyor. Seydişehir Belediyespor 25 gol ve 22 averajla hedefe emin adımlarla gidiyor. Aynı gruptaki diğer temsilcimiz ise haftayı bay geçti.

Alınan sonuçlar ve oluşan puan durumu şu şekilde; 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.