SEYDİŞEHİR BELEDİYE SPOR 7-MALİYE SPOR 0

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 10.01.2022 - 08:48, Güncelleme: 10.01.2022 - 08:48
 

SEYDİŞEHİR BELEDİYE SPOR 7-MALİYE SPOR 0

U/16 Seydişehir Belediye Spor Bu hafta Konya da oynadığı Maliyespor maçından 7-0 galip ayrıldı.

U/16 Seydişehir Belediye Spor Bu hafta Konya da oynadığı  Maliyespor maçından 7-0 galip ayrıldı. Maçı üstün bir fark ile kazanan takım ilerleyen haftalarda da aynı başarıyı sürdürerek seyircilerini üzmemek istediklerini bildirdi. Takım yetkilileri “Takımımız kendisine yakışan  bir oyunla maçı kazanmasını bildi. Önümüzdeki haftalarda daha iyi oyunlar oynayarak gençlerin yaptıkları işten zevk almalarını ve futbolun doğruları için ne yapmalarını gerektiğini öğreniyorlar.”dedi
U/16 Seydişehir Belediye Spor Bu hafta Konya da oynadığı Maliyespor maçından 7-0 galip ayrıldı.

U/16 Seydişehir Belediye Spor Bu hafta Konya da oynadığı  Maliyespor maçından 7-0 galip ayrıldı.

Maçı üstün bir fark ile kazanan takım ilerleyen haftalarda da aynı başarıyı sürdürerek seyircilerini üzmemek istediklerini bildirdi.

Takım yetkilileri “Takımımız kendisine yakışan  bir oyunla maçı kazanmasını bildi. Önümüzdeki haftalarda daha iyi oyunlar oynayarak gençlerin yaptıkları işten zevk almalarını ve futbolun doğruları için ne yapmalarını gerektiğini öğreniyorlar.”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.