SEYDİŞEHİR BELEDİYE SPOR FUTBOL TAKIMI 2017-2018 SEZONUNU AÇTI

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.09.2017 - 11:55, Güncelleme: 11.09.2017 - 11:55
 

SEYDİŞEHİR BELEDİYE SPOR FUTBOL TAKIMI 2017-2018 SEZONUNU AÇTI

Sezon açılışına konuk takım olarak katılan Kadınhanı Belediye Futbol takımı ile yapılan dostluk maçı ile start verildi. Karşılaşma konuk takımın 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Sezon açılışına Belediye Başkanımız Mehmet TUTAL , Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Nuri ÖDÜK, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan KOÇER, Kulüp Başkanı Celal BİCAN ve Konya ASKF yönetim kurulu üyesi Yusuf YALÇIN, katıldı.   Belediye Başkanı Mehmet TUTAL" Amacımız kendi ilçemizin yetiştirdiği futbolcularımızla  yolumuza devam etmek. 7 den 70 e ilçemizde spor yapmak isteyen herkese bu imkanı sağlamak.  Bütün spor branşlarında gerek yaz spor okullarıyla gerekse kulübümüz çatısı altında halkımızı sporla buluşturmak. Sezon açılışımıza katılan Kadınhanı Belediye Başkanına, Yalıhüyük Belediye Başkanına ve seyircilerimize teşekkür ederim. Her iki takım futbolcularına başarılar dilerim. " dedi.   Kulüp Başkanı Celal BİCAN ," 2017-2018 futbol sezonumuzu açıyoruz.  Sezonun bütün futbol camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.  Genç bir ekiple yolumuza devam edeceğimizi daha önce ifade etmiştik.  Her zaman kendi sporcularımızı yetiştirme gayreti içinde olacağız.  Sezon açılışımıza teşrif eden Başta Belediye Başkanımız Mehmet TUTAL Bey ' e Kadınhanı ve Yalıhüyük Belediye başkanlarına, davetlilerimize ve seyircilerimize teşekkür eder, her iki takım futbolcularına başarılar dilerim. " şeklinde konuştu. Antrenör Lütfi Acır, "Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı. İkinci yarıya genç oyuncularımızla başladık. Genç oyuncularımızı görme imkanımız oldu.  Genç oyuncularımız sergiledikleri futbolla geleceğimiz için ümit verdi. Tecrübe kazandıkça daha iyi bir ekip olacağımıza inanıyorum.  Futbolcularımı tebrik ediyorum. Her zaman bizlerin yanında olan yönetimimize ve Belediye Başkanımız Mehmet Tutal ' a teşekkür ederim. Ayrıca bizi desteklemeye gelen seyircilerimize teşekkür ederim." dedi.
Sezon açılışına konuk takım olarak katılan Kadınhanı Belediye Futbol takımı ile yapılan dostluk maçı ile start verildi. Karşılaşma konuk takımın 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.


Sezon açılışına Belediye Başkanımız Mehmet TUTAL , Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Nuri ÖDÜK, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan KOÇER, Kulüp Başkanı Celal BİCAN ve Konya ASKF yönetim kurulu üyesi Yusuf YALÇIN, katıldı.  


Belediye Başkanı Mehmet TUTAL" Amacımız kendi ilçemizin yetiştirdiği futbolcularımızla  yolumuza devam etmek. 7 den 70 e ilçemizde spor yapmak isteyen herkese bu imkanı sağlamak.  Bütün spor branşlarında gerek yaz spor okullarıyla gerekse kulübümüz çatısı altında halkımızı sporla buluşturmak. Sezon açılışımıza katılan Kadınhanı Belediye Başkanına, Yalıhüyük Belediye Başkanına ve seyircilerimize teşekkür ederim. Her iki takım futbolcularına başarılar dilerim. " dedi. 

 Kulüp Başkanı Celal BİCAN ," 2017-2018 futbol sezonumuzu açıyoruz.  Sezonun bütün futbol camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.  Genç bir ekiple yolumuza devam edeceğimizi daha önce ifade etmiştik.  Her zaman kendi sporcularımızı yetiştirme gayreti içinde olacağız.  Sezon açılışımıza teşrif eden Başta Belediye Başkanımız Mehmet TUTAL Bey ' e Kadınhanı ve Yalıhüyük Belediye başkanlarına, davetlilerimize ve seyircilerimize teşekkür eder, her iki takım futbolcularına başarılar dilerim. " şeklinde konuştu.


Antrenör Lütfi Acır, "Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı. İkinci yarıya genç oyuncularımızla başladık. Genç oyuncularımızı görme imkanımız oldu.  Genç oyuncularımız sergiledikleri futbolla geleceğimiz için ümit verdi. Tecrübe kazandıkça daha iyi bir ekip olacağımıza inanıyorum.  Futbolcularımı tebrik ediyorum. Her zaman bizlerin yanında olan yönetimimize ve Belediye Başkanımız Mehmet Tutal ' a teşekkür ederim. Ayrıca bizi desteklemeye gelen seyircilerimize teşekkür ederim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.