SEYDİŞEHİR BELEDİYE SPOR KULÜBÜ YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2016 - 03:40, Güncelleme: 29.01.2016 - 03:40
 

SEYDİŞEHİR BELEDİYE SPOR KULÜBÜ YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Seydişehir Belediye Spor Olağan Genel Kurulu 27.01.2016 Çarşamba akşamı yapıldı. Seydişehir Belediyesi toplantı salonunda yapılan kongrede Kulüp Başkanlığına Alaattin Göncü yeniden seçildi.

Yönetim kurulu  Ömer Dinçsoy, Ali Öz, Selmani Topaç ve Faruk Yiğit’ten oluştu. Daha önce yönetimde bulunan ve ilçemizde ve ülkemizde judo sporunda  önemli başarılara imza atan Hüsamettin Çelik hoca işlerinin yoğunluğu sebebiyle yönetime dışarıdan destek vereceğini ve her zaman elinden geleni yapacağını söyleyerek yönetime girmedi. Kulüp başkanı Alaattin Göncü yaptığı açıklamada; “2 yıl birlikte çalıştığımız hocamız ve Yönetim Kurulu üyemiz Hüsamettin Çelik hocaya  yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Hüsamettin Hocamızı her zaman yanımızda görmek isterdik. Fakat yoğun programları sebebiyle yönetime girmedi. Kendisine teşekkür ediyoruz dedi. O her zaman bizim büyüğümüz ve abimiz. Bize dışarıdan destek vereceğini biliyoruz ve spor hayatında kendisine başarılar diliyorum.” dedi Kulüp başkanı Göncü yaptığı açıklamada; “Amacımız Seydişehir Sporuna hizmet etmek dedi. Şu anda tüm branşları tek çatı altına topladık ve yaklaşık 900 sporcumuz lisanslı olarak kulübümüze hizmet etmekte. Amacımız gençlerimizi kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spora özendirmek. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla beraber inşallah başarılara imza atacağız. Voleybolda 2. ligde mücadele veriyoruz. Futbol takımımız Süper gurupta mücadele ediyor. Bireysel sporlarda ülke çapında başarılar elde ettik.” dedi.   Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ‘ da bir önceki yönetim kurulu asil ve yedek üyeleriyle beraber ve denetleme kurulu asil ve yedek üyelerini yaptıkları hizmetlerden dolayı kutladı. Yeni seçilen tüm üyelere de başarılar diledi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Birçok ferdi ve takım sporlarını Seydişehir Belediye Spor Kulübü bünyesine aldıklarını ifade ederek, Seydişehir’de gençlerin sporla iç içe olmalarını istediklerini dile getirdi ve spora önem verdiklerini, gerekli her tür desteği sağladıklarını belirtti.  
Seydişehir Belediye Spor Olağan Genel Kurulu 27.01.2016 Çarşamba akşamı yapıldı. Seydişehir Belediyesi toplantı salonunda yapılan kongrede Kulüp Başkanlığına Alaattin Göncü yeniden seçildi.

Yönetim kurulu  Ömer Dinçsoy, Ali Öz, Selmani Topaç ve Faruk Yiğit’ten oluştu. Daha önce yönetimde bulunan ve ilçemizde ve ülkemizde judo sporunda  önemli başarılara imza atan Hüsamettin Çelik hoca işlerinin yoğunluğu sebebiyle yönetime dışarıdan destek vereceğini ve her zaman elinden geleni yapacağını söyleyerek yönetime girmedi.

Kulüp başkanı Alaattin Göncü yaptığı açıklamada; “2 yıl birlikte çalıştığımız hocamız ve Yönetim Kurulu üyemiz Hüsamettin Çelik hocaya  yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Hüsamettin Hocamızı her zaman yanımızda görmek isterdik. Fakat yoğun programları sebebiyle yönetime girmedi. Kendisine teşekkür ediyoruz dedi. O her zaman bizim büyüğümüz ve abimiz. Bize dışarıdan destek vereceğini biliyoruz ve spor hayatında kendisine başarılar diliyorum.” dedi

Kulüp başkanı Göncü yaptığı açıklamada; “Amacımız Seydişehir Sporuna hizmet etmek dedi. Şu anda tüm branşları tek çatı altına topladık ve yaklaşık 900 sporcumuz lisanslı olarak kulübümüze hizmet etmekte. Amacımız gençlerimizi kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spora özendirmek. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla beraber inşallah başarılara imza atacağız. Voleybolda 2. ligde mücadele veriyoruz. Futbol takımımız Süper gurupta mücadele ediyor. Bireysel sporlarda ülke çapında başarılar elde ettik.” dedi. 

 Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ‘ da bir önceki yönetim kurulu asil ve yedek üyeleriyle beraber ve denetleme kurulu asil ve yedek üyelerini yaptıkları hizmetlerden dolayı kutladı. Yeni seçilen tüm üyelere de başarılar diledi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Birçok ferdi ve takım sporlarını Seydişehir Belediye Spor Kulübü bünyesine aldıklarını ifade ederek, Seydişehir’de gençlerin sporla iç içe olmalarını istediklerini dile getirdi ve spora önem verdiklerini, gerekli her tür desteği sağladıklarını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.