Seydişehir Belediye Spor Liderliğini Sürdürdü

Spor 12.12.2023 - 08:17, Güncelleme: 12.12.2023 - 08:46
 

Seydişehir Belediye Spor Liderliğini Sürdürdü

Konya Amatör Kümede mücadele eden Seydişehir Belediye Spor Kulübü, Hüyük Belediye Sporu 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

    Geçtiğimiz hafta maçın başından sonuna kadar üstünlük kurduğu Konya Yol Spora 3-2 mağlup olan Belediye Spor Kulübü, 3. Hafta maçında Hüyük Belediye Sporu deplasmanda 2-1 yendi ve puanını 6’ya çıkardı. Seydişehir Belediye Spor Kulübü adına goller, Mevlüt Yüksel ve Memiş Gül’den geldi. Maç sonu büyük coşku yaşayan Futbolcular ve teknik ekip, örnek davranış göstererek soyunma odalarını da temizlemeyi ihmal etmediler. Önümüzdeki haftayı bay geçecek olan Seydişehir Belediye Spor Kulübü, hazırlık maçında Huğlu Spor ile karşı karşıya gelmeyi planlıyor. Maç sonu açıklamalarda bulunan Seydişehir Belediye Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Lütfi Acır, “Sezona hızlı bir giriş yaparak ilk maçımızda Gerez Spor’u deplasmanda 2-1 yenmiştik. Geçtiğimiz hafta evimizde taraftarımızın desteğiyle başından sonuna kadar üstün götürdüğümüz Konya Yol Spor maçını talihsiz gollerle 3-2 kaybettik. Bu hafta ise takım oyunumuzun üstüne daha da katarak çalışmalarımızı sürdürdük. Bu çalışmamızın neticesini Hüyük Belediye Spor maçında aldık ve deplasmanda 2-1 maçı kazandık. Bu sonuç neticesinde maç fazlasıyla liderliğe yükseldik. İnşallah sezon sonuna kadar liderliğimizi sürdürme gayreti içerisinde olacağız. Tüm sporcularımız yüreklerini ortaya koyarak mücadele ediyor. Her bir oyuncumuza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta fikstür gereği bay geçeceğiz. Ancak hazırlıklarımıza hız kesmeden devam edeceğiz ve Huğlu Spor ile hazırlık maçı yapacağız. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen, sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a tüm takımımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konya Amatör Kümede mücadele eden Seydişehir Belediye Spor Kulübü, Hüyük Belediye Sporu 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

 

 

Geçtiğimiz hafta maçın başından sonuna kadar üstünlük kurduğu Konya Yol Spora 3-2 mağlup olan Belediye Spor Kulübü, 3. Hafta maçında Hüyük Belediye Sporu deplasmanda 2-1 yendi ve puanını 6’ya çıkardı. Seydişehir Belediye Spor Kulübü adına goller, Mevlüt Yüksel ve Memiş Gül’den geldi.

Maç sonu büyük coşku yaşayan Futbolcular ve teknik ekip, örnek davranış göstererek soyunma odalarını da temizlemeyi ihmal etmediler.

Önümüzdeki haftayı bay geçecek olan Seydişehir Belediye Spor Kulübü, hazırlık maçında Huğlu Spor ile karşı karşıya gelmeyi planlıyor.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Seydişehir Belediye Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Lütfi Acır, “Sezona hızlı bir giriş yaparak ilk maçımızda Gerez Spor’u deplasmanda 2-1 yenmiştik. Geçtiğimiz hafta evimizde taraftarımızın desteğiyle başından sonuna kadar üstün götürdüğümüz Konya Yol Spor maçını talihsiz gollerle 3-2 kaybettik. Bu hafta ise takım oyunumuzun üstüne daha da katarak çalışmalarımızı sürdürdük. Bu çalışmamızın neticesini Hüyük Belediye Spor maçında aldık ve deplasmanda 2-1 maçı kazandık. Bu sonuç neticesinde maç fazlasıyla liderliğe yükseldik. İnşallah sezon sonuna kadar liderliğimizi sürdürme gayreti içerisinde olacağız.

Tüm sporcularımız yüreklerini ortaya koyarak mücadele ediyor. Her bir oyuncumuza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta fikstür gereği bay geçeceğiz. Ancak hazırlıklarımıza hız kesmeden devam edeceğiz ve Huğlu Spor ile hazırlık maçı yapacağız. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen, sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a tüm takımımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.