SEYDİŞEHİR BELEDİYE SPOR:3 BEYŞEHİR GENÇLİKSPOR:0

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 16.11.2023 - 09:36, Güncelleme: 16.11.2023 - 09:36
 

SEYDİŞEHİR BELEDİYE SPOR:3 BEYŞEHİR GENÇLİKSPOR:0

SEYDİŞEHİR BELEDİYE SPOR:3 BEYŞEHİR GENÇLİKSPOR:0

    15.11.2023 Çarşamba günü oynanan Seydişehir Belediyesi u/16 takımı grubun zorlu rakiplerinden Beyşehir Gençlikspor ile karşılaştı takımımız maça   1-ŞAHZEYT 2-ARDA 3-ATAKAN 4-EMİRHAN 5-İSMET 6-TALO 7-ŞEREF 8-KADİR 9-İLYAS 10-BURHAN 11- YASİN  kadrosuyla çıktı . İlk dakikalarda rakip takım baskılı oynadı, takımımız 20. dakikadan sonra oyunda dengeyi kurdu. 25. Dakikada atılan uzun pasla topla buluşan Yasin geçen yıl Seydişehir Belediye Sporda oynayan kaleci Osman'ın altından topu ağlara gönderdi. Golden sonra takımımız ataklarını artırdı .Rakip ceza sahası içinde Burhan rakibiyle girdiği ikili mücadelede yerde kaldı.Hakem penaltı noktasını gösterdi . Penaltı atışını kullanan Burhan skoru 2-0 yaptı . İlk yarı bu skorla bitti. İlk yarı çıkan olaylardan sonra iki takımdan da birer oyuncu kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İkinci yarı orta saha mücadelesinde geçti . 60.  dakikada atılan uzun pasla buluşan Yasin skoru 3-0 yaptı bu dakikadan sonra Beyşehir takımı ataklarını sıklaştırdı takımımız çok iyi mücadele ederek sahadan 3-0 galip ayrıldı. Takımımız bu galibiyetle ilk devreyi oynadığı  6 maçtan 5 galibiyetle ikinci sırada tamamladı.   Antrenör Hidayet Recber “Antrenmanlara katılan bütün sporcularımla gurur duyuyorum çalışmayı seven kendini geliştiren müthiş bir ekip, bugüne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız sayın Mehmet Tutal Beye teşekkür ederiz.”dedi
SEYDİŞEHİR BELEDİYE SPOR:3 BEYŞEHİR GENÇLİKSPOR:0

 

 

15.11.2023 Çarşamba günü oynanan Seydişehir Belediyesi u/16 takımı grubun zorlu rakiplerinden Beyşehir Gençlikspor ile karşılaştı takımımız maça   1-ŞAHZEYT 2-ARDA 3-ATAKAN 4-EMİRHAN 5-İSMET 6-TALO 7-ŞEREF 8-KADİR 9-İLYAS 10-BURHAN 11- YASİN  kadrosuyla çıktı .

İlk dakikalarda rakip takım baskılı oynadı, takımımız 20. dakikadan sonra oyunda dengeyi kurdu. 25. Dakikada atılan uzun pasla topla buluşan Yasin geçen yıl Seydişehir Belediye Sporda oynayan kaleci Osman'ın altından topu ağlara gönderdi.

Golden sonra takımımız ataklarını artırdı .Rakip ceza sahası içinde Burhan rakibiyle girdiği ikili mücadelede yerde kaldı.Hakem penaltı noktasını gösterdi .

Penaltı atışını kullanan Burhan skoru 2-0 yaptı .

İlk yarı bu skorla bitti.

İlk yarı çıkan olaylardan sonra iki takımdan da birer oyuncu kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İkinci yarı orta saha mücadelesinde geçti .

60.  dakikada atılan uzun pasla buluşan Yasin skoru 3-0 yaptı bu dakikadan sonra Beyşehir takımı ataklarını sıklaştırdı takımımız çok iyi mücadele ederek sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Takımımız bu galibiyetle ilk devreyi oynadığı  6 maçtan 5 galibiyetle ikinci sırada tamamladı.

 

Antrenör Hidayet Recber “Antrenmanlara katılan bütün sporcularımla gurur duyuyorum çalışmayı seven kendini geliştiren müthiş bir ekip, bugüne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız sayın Mehmet Tutal Beye teşekkür ederiz.”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.