SEYDİŞEHİR BELEDİYE SPOR:3 TÜMOSANSPOR:0

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 29.10.2023 - 13:48, Güncelleme: 29.10.2023 - 13:48
 

SEYDİŞEHİR BELEDİYE SPOR:3 TÜMOSANSPOR:0

Cumartesi günü oynanan Seydişehir Belediyesi u/16 takımı grubun zorlu rakiplerinden Tümosanspor ile karşılaştı.

Seydişehir Belediye Spor  maça  1-OSMAN 2-ARDA 3-ATAKAN 4-EMİRHAN 5-İSMET 6-SADİ 7-EYMEN 8-KADİR9-İLYAS 10-BURHAN 11- YASİN  kadrosuyla çıktı . İlk yarı orta saha mücadelesi şeklinde  0-0 skor ile bitti . İkinci yarı takımız oyunun kontrolünü ele aldı. Rakip takımın pas hatası sonucunda İlyas topu takip ederek 47.dakikada skor 1-0 oldu . Takımız daha temkinli oynamaya başladı 52.dakikada rakip topla kendi sahasından çıkarken İlyas topu kazandı ve skoru 2.0 yaptı. Bu dakikadan sonra Tümasanspor atakları çoğaldı. Ama takımımız  çok iyi mücadele ederek rakibe pozisyon vermedi 74.dakikada sol bekimiz Atakan ceza sahasının hemen dışından çektiği şutla Mac 3-0 olarak sonuçlandı . Takımız çıktığı 4 maçta 12 puan yaparak  grupta liderliğe  yükseldi. Teknik Direktör Hidayet Reçber “Antrenmanlara katılan 28 sporcularımla gurur duyuyorum. Çalışmayı seven kendini geliştiren müthiş bir ekibi çalıştırıyorum. Bugüne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız sayın Mehmet TUTAL Beye teşekkür ederiz.”dedi
Cumartesi günü oynanan Seydişehir Belediyesi u/16 takımı grubun zorlu rakiplerinden Tümosanspor ile karşılaştı.

Seydişehir Belediye Spor  maça 

1-OSMAN 2-ARDA 3-ATAKAN 4-EMİRHAN 5-İSMET 6-SADİ 7-EYMEN 8-KADİR9-İLYAS 10-BURHAN 11- YASİN  kadrosuyla çıktı .

İlk yarı orta saha mücadelesi şeklinde  0-0 skor ile bitti .

İkinci yarı takımız oyunun kontrolünü ele aldı. Rakip takımın pas hatası sonucunda İlyas topu takip ederek 47.dakikada skor 1-0 oldu .

Takımız daha temkinli oynamaya başladı 52.dakikada rakip topla kendi sahasından çıkarken İlyas topu kazandı ve skoru 2.0 yaptı.

Bu dakikadan sonra Tümasanspor atakları çoğaldı. Ama takımımız  çok iyi mücadele ederek rakibe pozisyon vermedi 74.dakikada sol bekimiz Atakan ceza sahasının hemen dışından çektiği şutla Mac 3-0 olarak sonuçlandı .

Takımız çıktığı 4 maçta 12 puan yaparak  grupta liderliğe  yükseldi.

Teknik Direktör Hidayet Reçber “Antrenmanlara katılan 28 sporcularımla gurur duyuyorum. Çalışmayı seven kendini geliştiren müthiş bir ekibi çalıştırıyorum. Bugüne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız sayın Mehmet TUTAL Beye teşekkür ederiz.”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.