SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ 4. KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 23.10.2023 - 15:17, Güncelleme: 23.10.2023 - 17:00
 

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ 4. KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan, 7 gün sürecek Seydişehir Kitap Günleri, 28 Ekim Cumartesi günü Millet Bahçesi’nde başlayacak.

Birbirinden değerli yazarların konferans, söyleşi ve imza günü yapacağı, on binlerce kitabın yer alacağı Seydişehir 4. Kitap Günlerinde kitapseverler yazarlarla buluşacak. Millet Bahçesinde düzenlenecek olan 4. Kitap günlerine ilçe halkını davet eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Belediyemiz tarafından bu yıl düzenleyeceğimiz Seydişehir 4. Kitap Günleri 28 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında her gün sabah 08.00-20.00 saatleri arasında kitapseverleri ağırlayacak. Onlarca yazarın ve on binlerce kitapların yer alacağı kitap günlerinde her gün farklı yazarlar “Yazar Buluşmaları” kapsamında Seydişehirlilerle bir araya gelecek konferanslar düzenleyecek ve okulları ziyaret edip söyleşiler gerçekleştirecekler. Başkan Tutal “başta çocuklarımız ve anne-babaları olmak üzere tüm hemşerilerimi kitap günlerimizi ziyaret etmeye ve kendileri için faydalı olacak kitapları okumaya davet ediyorum. Kitaplarla kucaklaşmak adına kitap günleri bulunmaz bir fırsattır. Kitap günlerimizde Hatice Kübra Tongar, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Hayati İnanç, Ahmet Bulut, Gri Koç gibi yazarlarımız, okurları için Millet Bahçemizde konferans verecek ve kitaplarını imzalayacak. Seydişehirli yazarlarımızdan Tayyar Yıldırım, Nur Dünya Kaplan, Muhammed Uzun, Mustafa Dinç, Bahaddin Karakuş, Baran Özdemir, Sultan Çoban, Eda Beyaz, Fatmanur Göker, İzzet Eker, Ercan Aslan, Mehmet Aydın, Evrim Ertekin, Mehmet Boztepe, Vural Kaya gibi birçok güçlü kalemin katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz Seydişehir 4. Kitap Günlerinde çocuklarımızın da sevdiği ve yakından tanıdığı yazarları kitapseverlerle buluşturacağız. Tekrardan tüm hemşehrilerimizi 28 Ekim- 3 Kasım tarihlerinde düzenleyeceğimiz kitap günlerine davet ediyorum” diye konuştu.
Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan, 7 gün sürecek Seydişehir Kitap Günleri, 28 Ekim Cumartesi günü Millet Bahçesi’nde başlayacak.

Birbirinden değerli yazarların konferans, söyleşi ve imza günü yapacağı, on binlerce kitabın yer alacağı Seydişehir 4. Kitap Günlerinde kitapseverler yazarlarla buluşacak.

Millet Bahçesinde düzenlenecek olan 4. Kitap günlerine ilçe halkını davet eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Belediyemiz tarafından bu yıl düzenleyeceğimiz Seydişehir 4. Kitap Günleri 28 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında her gün sabah 08.00-20.00 saatleri arasında kitapseverleri ağırlayacak.

Onlarca yazarın ve on binlerce kitapların yer alacağı kitap günlerinde her gün farklı yazarlar “Yazar Buluşmaları” kapsamında Seydişehirlilerle bir araya gelecek konferanslar düzenleyecek ve okulları ziyaret edip söyleşiler gerçekleştirecekler.

Başkan Tutal “başta çocuklarımız ve anne-babaları olmak üzere tüm hemşerilerimi kitap günlerimizi ziyaret etmeye ve kendileri için faydalı olacak kitapları okumaya davet ediyorum.

Kitaplarla kucaklaşmak adına kitap günleri bulunmaz bir fırsattır. Kitap günlerimizde Hatice Kübra Tongar, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Hayati İnanç, Ahmet Bulut, Gri Koç gibi yazarlarımız, okurları için Millet Bahçemizde konferans verecek ve kitaplarını imzalayacak.

Seydişehirli yazarlarımızdan Tayyar Yıldırım, Nur Dünya Kaplan, Muhammed Uzun, Mustafa Dinç, Bahaddin Karakuş, Baran Özdemir, Sultan Çoban, Eda Beyaz, Fatmanur Göker, İzzet Eker, Ercan Aslan, Mehmet Aydın, Evrim Ertekin, Mehmet Boztepe, Vural Kaya gibi birçok güçlü kalemin katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz Seydişehir 4. Kitap Günlerinde çocuklarımızın da sevdiği ve yakından tanıdığı yazarları kitapseverlerle buluşturacağız. Tekrardan tüm hemşehrilerimizi 28 Ekim- 3 Kasım tarihlerinde düzenleyeceğimiz kitap günlerine davet ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.