SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN YOĞUN MESAİ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 11.10.2023 - 14:02, Güncelleme: 11.10.2023 - 14:02
 

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN YOĞUN MESAİ

Seydişehir Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında yol yapım, yol açma, yenileme, parke, onarım, asfaltlama ve drenaj çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Tutal, Seydişehir'de ekiplerin asfaltlama, kaldırım, parke yol, yol açma, yollara dolgu, asfalt yama, kaldırım yapımı ve tamiri, altyapı yenileme çalışmaları, Park-Bahçe çalışmalarını bütün mahallelere yayarak Seydişehir’in her mahallesinde hizmetlerin devam ettiğini kaydetti. Seydişehir Belediyesi olarak merkez ve merkeze uzak mahallelerde, altyapı, asfalt kaplama, yol ve çevre düzenleme çalışmalarının yanında parke çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Başkan Tutal, “İlçemizi daha da yaşanabilir ve konforlu hale getirdik. Hemşehrilerinden gelen talep ve istekleri yerine getirebilmek için tüm ekiplerimizle sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizde gerek merkezde gerekse merkeze uzak mahallelerimizde alt yapı iyileştirme çalışmalarımızı aralıksız yürütüyoruz. Bu yıl itibariyle merkeze uzak mahallelerimizin yaylalarında yol çalışmaları yaparak hepsini tamamladık. Ekiplerimiz 2023 yılı içerisinde programa alınan bütün altyapı ve üst yapı çalışmalarına belediyemizin imkanlarını seferber ederek son süratle devam etmektedir. Halkımıza layık olmak, onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve şehrimizi modern bir şehre dönüştürmek adına çalışmalarımızı büyük bir gayret ve titizlikle sürdürüyoruz” dedi. Devam eden çalışmalar kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdüğünü kaydeden Başkan Mehmet Tutal;” ekiplerimiz Taraşçı, Ortakaraören, Kavak, Gökhüyük, Ketenli, Stad, Kızılcalar, Saadetler, Alaylar 2, Alaylar 1,Pınarbaşı mahallelerimizde sıcak – soğuk asfalt, andezit, bordür, drenaj çalışmalarına devam etmektedir. Hava şartları çalışmaya elverişli olduğu sürece çalışmalarımızı tüm mahallelere yayarak Seydişehir’imizin tüm sorunlarını tek tek çözmeye devam edeceğiz” dedi.
Seydişehir Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında yol yapım, yol açma, yenileme, parke, onarım, asfaltlama ve drenaj çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Tutal, Seydişehir'de ekiplerin asfaltlama, kaldırım, parke yol, yol açma, yollara dolgu, asfalt yama, kaldırım yapımı ve tamiri, altyapı yenileme çalışmaları, Park-Bahçe çalışmalarını bütün mahallelere yayarak Seydişehir’in her mahallesinde hizmetlerin devam ettiğini kaydetti.

Seydişehir Belediyesi olarak merkez ve merkeze uzak mahallelerde, altyapı, asfalt kaplama, yol ve çevre düzenleme çalışmalarının yanında parke çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Başkan Tutal, “İlçemizi daha da yaşanabilir ve konforlu hale getirdik. Hemşehrilerinden gelen talep ve istekleri yerine getirebilmek için tüm ekiplerimizle sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizde gerek merkezde gerekse merkeze uzak mahallelerimizde alt yapı iyileştirme çalışmalarımızı aralıksız yürütüyoruz. Bu yıl itibariyle merkeze uzak mahallelerimizin yaylalarında yol çalışmaları yaparak hepsini tamamladık.

Ekiplerimiz 2023 yılı içerisinde programa alınan bütün altyapı ve üst yapı çalışmalarına belediyemizin imkanlarını seferber ederek son süratle devam etmektedir. Halkımıza layık olmak, onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve şehrimizi modern bir şehre dönüştürmek adına çalışmalarımızı büyük bir gayret ve titizlikle sürdürüyoruz” dedi.

Devam eden çalışmalar kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdüğünü kaydeden Başkan Mehmet Tutal;” ekiplerimiz Taraşçı, Ortakaraören, Kavak, Gökhüyük, Ketenli, Stad, Kızılcalar, Saadetler, Alaylar 2, Alaylar 1,Pınarbaşı mahallelerimizde sıcak – soğuk asfalt, andezit, bordür, drenaj çalışmalarına devam etmektedir. Hava şartları çalışmaya elverişli olduğu sürece çalışmalarımızı tüm mahallelere yayarak Seydişehir’imizin tüm sorunlarını tek tek çözmeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.