SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ KAHRAMANMARAŞ DEPLASMANINDAN BURUK DÖNDÜ.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2013 - 11:42, Güncelleme: 08.01.2013 - 11:42
 

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ KAHRAMANMARAŞ DEPLASMANINDAN BURUK DÖNDÜ.

2.Lig B gurubunda mücadele veren Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı Kahramanmaraş Belediyesi ile yaptığı son maçta 3-0 mağlup oldu.

  2.Lig B gurubunda mücadele  veren Seydişehir Belediyesi  Voleybol Takımı  Kahramanmaraş Belediyesi ile yaptığı son maçta 3-0 mağlup oldu. Seydişehir  Belediyesi   Voleybol Takımı   İsmet, Hasan ve Sagıp’ın  sakatlığı nedeniyle sahaya eksik kadro ile çıktı ve  deplasmanda olmanın dezavantajından kurtulamadı.   Kahramanmaraş Belediyesi  seyirci desteğini de alarak   25-11, 25-20, 25-15 'lik setlerle  maçı 3-0 kazandı.  Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı  oynadığı  bu  maçla birinci yarıyı 19 puanla  5. sırada tamamlamış oldu. Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı ikinci yarının ilk  maçını  ise Gaziantep Şahinbey  Belediyesi ile 13 Ocak 2013 Pazar günü Saat 13.00'de Gaziantep de oynayacak.    
2.Lig B gurubunda mücadele veren Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı Kahramanmaraş Belediyesi ile yaptığı son maçta 3-0 mağlup oldu.

 

2.Lig B gurubunda mücadele  veren Seydişehir Belediyesi  Voleybol Takımı  Kahramanmaraş Belediyesi ile yaptığı son maçta 3-0 mağlup oldu.

Seydişehir  Belediyesi   Voleybol Takımı   İsmet, Hasan ve Sagıp’ın  sakatlığı nedeniyle sahaya eksik kadro ile çıktı ve  deplasmanda olmanın dezavantajından kurtulamadı.

  Kahramanmaraş Belediyesi  seyirci desteğini de alarak   25-11, 25-20, 25-15 'lik setlerle  maçı 3-0 kazandı.

 Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı  oynadığı  bu  maçla birinci yarıyı 19 puanla  5. sırada tamamlamış oldu.

Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı ikinci yarının ilk  maçını  ise Gaziantep Şahinbey  Belediyesi ile 13 Ocak 2013 Pazar günü Saat 13.00'de Gaziantep de oynayacak.


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.