SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2016 - 11:24, Güncelleme: 02.03.2016 - 11:24
 

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, başkanlığında meclis toplantı salonunda bir araya gelen Belediye Meclis üyeleri, 7 maddelik toplantı gündemini görüşerek, karara bağladı.

Seydişehir Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında Kadro İptal- İhdasları, Taşınmaz Tahsisleri, Taşınmaz Satışları Görüşülmesi, Taşınmaz Devrilerini Görüşülmesi, Konya-Antalya Yolunun Doğu Kısmının İskâna Açılması, Plan Tadilatı Askı İtirazlarının Görüşülmesi, Plan Tadilatı gündem konularının görüşülmesi ile dilek ve temenniler bölümünde oluştu. Mart ayı olağan meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde, meclis üyelerine vermiş oldukları kararlardan ötürü teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Seydişehir için bu güne kadar başarılı çalışmalara imza atan belediyemiz, bugünden sonrada en iyi hizmetleri gerçekleştirmeye devam edecektir. Meclis üyelerimize vermiş oldukları karar ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, başkanlığında meclis toplantı salonunda bir araya gelen Belediye Meclis üyeleri, 7 maddelik toplantı gündemini görüşerek, karara bağladı.

Seydişehir Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında Kadro İptal- İhdasları, Taşınmaz Tahsisleri, Taşınmaz Satışları Görüşülmesi, Taşınmaz Devrilerini Görüşülmesi, Konya-Antalya Yolunun Doğu Kısmının İskâna Açılması, Plan Tadilatı Askı İtirazlarının Görüşülmesi, Plan Tadilatı gündem konularının görüşülmesi ile dilek ve temenniler bölümünde oluştu.

Mart ayı olağan meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde, meclis üyelerine vermiş oldukları kararlardan ötürü teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Seydişehir için bu güne kadar başarılı çalışmalara imza atan belediyemiz, bugünden sonrada en iyi hizmetleri gerçekleştirmeye devam edecektir. Meclis üyelerimize vermiş oldukları karar ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.