SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN DAVET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2017 - 05:02, Güncelleme: 02.03.2017 - 05:02
 

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN DAVET

Seydişehir Belediyesi, kültürel etkinlikler kapsamında tiyatro ve konferanslarına aralıksız devam ediyor.

Çığa Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Seher'in Kadınları" adlı tiyatro oyunu 7 Mart Salı günü Saat 21.00 'de, İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un torunu Selma Argon'un katılacağı "Dedem Akif ve İstiklal Marşı "konulu konferans ise 9 Mart Perşembe günü Saat 21.00'de Seydişehir halkı ile buluşacak. Belediye Düğün Salonunda ücretsiz olarak vatandaşlarının gösterimine sunulacak tiyatro ve konferansa Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm Seydişehirlileri davet etti.
Seydişehir Belediyesi, kültürel etkinlikler kapsamında tiyatro ve konferanslarına aralıksız devam ediyor.

Çığa Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Seher'in Kadınları" adlı tiyatro oyunu 7 Mart Salı günü Saat 21.00 'de, İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un torunu Selma Argon'un katılacağı "Dedem Akif ve İstiklal Marşı "konulu konferans ise 9 Mart Perşembe günü Saat 21.00'de Seydişehir halkı ile buluşacak.

Belediye Düğün Salonunda ücretsiz olarak vatandaşlarının gösterimine sunulacak tiyatro ve konferansa Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm Seydişehirlileri davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.