Seydişehir BİLGEHANE Öğrencileri “Konya Kitap Günlerinde"

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 23.10.2022 - 11:48, Güncelleme: 23.10.2022 - 11:48
 

Seydişehir BİLGEHANE Öğrencileri “Konya Kitap Günlerinde"

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren, Seydişehir Seyyid Harun Veli Bilgehane öğrencileri; Konya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği “Konya Kitap Günlerine” katıldı.

Konya Selçuklu Kongre Merkezinde, 14-23 Ekim tarihleri arasında devam eden Konya Kitap Günlerinde; yeni çıkan kitapları incelediler, oyun alanlarında eğlendiler, katılımcı yazarlar ile tanışma fırsatı buldular. Bilgehane Öğrencileri Konya Kitap Günleri başlamadan önce; Seyyid Harun Veli Camii, Kaymakamlık önü, Belediye 15 Temmuz Milli İrade Meydanı, Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi gibi çeşitli lokasyonlarda Konya Kitap Günlerine özel kitap okuma etkinliği  gerçekleştirmişlerdi. Öğrencilerimiz hem halk nezdinde bir sosyal duyarlılık oluşturdular hem de yüzlerce yazarın ve binlerce kitabın yer aldığı bir nevi kültür şöleni olan “Konya Kitap Günlerini” müjdelemişlerdi.  
Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren, Seydişehir Seyyid Harun Veli Bilgehane öğrencileri; Konya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği “Konya Kitap Günlerine” katıldı.

Konya Selçuklu Kongre Merkezinde, 14-23 Ekim tarihleri arasında devam eden Konya Kitap Günlerinde; yeni çıkan kitapları incelediler, oyun alanlarında eğlendiler, katılımcı yazarlar ile tanışma fırsatı buldular.

Bilgehane Öğrencileri Konya Kitap Günleri başlamadan önce; Seyyid Harun Veli Camii, Kaymakamlık önü, Belediye 15 Temmuz Milli İrade Meydanı, Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi gibi çeşitli lokasyonlarda Konya Kitap Günlerine özel kitap okuma etkinliği  gerçekleştirmişlerdi. Öğrencilerimiz hem halk nezdinde bir sosyal duyarlılık oluşturdular hem de yüzlerce yazarın ve binlerce kitabın yer aldığı bir nevi kültür şöleni olan “ Konya Kitap Günlerini” müjdelemişlerdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.