Seydişehir, Çanakkale Şehitlerini Unutmadı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2019 - 03:00, Güncelleme: 18.03.2019 - 03:00
 

Seydişehir, Çanakkale Şehitlerini Unutmadı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Programı ve Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıldönümü için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinlikler ilk olarak Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı önünde çelenk sunumu ile başladı. Hükümet Konağı önünde günün anlam ve önemi için Garnizon Komutanı ve Personel Teğmen Hasan Ali Yıldırım yaptığı konuşmada; "Şehitler Gazilerimiz her zaman başımızın tacıdır. Sizler rahat uyuyun biz sizlerin emanetlerini sonsuza kadar koruyacağımıza and içiyoruz." ifadelerini kullandı. Oradan toplu olarak şehitliğe gidildi. İlçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Müftüsü, şehit yakınları ve gaziler katılarak Okunan Kuranı Kerimin Ardından Seydişehir Müftüsü Âdem Bebek şehitler için dua etti. Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ve Mehmet Tutal şehitlikte şehit yakınları ile bir süre sohbet etti. Daha sonra Belediye Düğün Salonu'nda Seyyidharun İmam Hatip Ortaokulunun hazırladığı program ile Çanakkale'nin 104. Yılında Çanakkale Ruhunu yaşattılar. Protokol Üyeleri Seydişehir Harp Gazileri ve şehit yakınları Derneğini ziyaret etti.
Konya'nın Seydişehir ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Programı ve Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıldönümü için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinlikler ilk olarak Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı önünde çelenk sunumu ile başladı.

Hükümet Konağı önünde günün anlam ve önemi için Garnizon Komutanı ve Personel Teğmen Hasan Ali Yıldırım yaptığı konuşmada; "Şehitler Gazilerimiz her zaman başımızın tacıdır. Sizler rahat uyuyun biz sizlerin emanetlerini sonsuza kadar koruyacağımıza and içiyoruz." ifadelerini kullandı.

Oradan toplu olarak şehitliğe gidildi. İlçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Müftüsü, şehit yakınları ve gaziler katılarak Okunan Kuranı Kerimin Ardından Seydişehir Müftüsü Âdem Bebek şehitler için dua etti.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ve Mehmet Tutal şehitlikte şehit yakınları ile bir süre sohbet etti.

Daha sonra Belediye Düğün Salonu'nda Seyyidharun İmam Hatip Ortaokulunun hazırladığı program ile Çanakkale'nin 104. Yılında Çanakkale Ruhunu yaşattılar.

Protokol Üyeleri Seydişehir Harp Gazileri ve şehit yakınları Derneğini ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.