Seydişehir de Orman şefliği sayısı arttı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2020 - 03:14, Güncelleme: 09.04.2020 - 03:14
 

Seydişehir de Orman şefliği sayısı arttı

Beyşehir Orman Müdürlüğüne bağlı Seydişehir Orman şefliği sayısı 2 ye çıktı. İki olan Beyşehir Şefliği sayısı da üçe yükseldi.

Daha önce ilçemizde Orman şefliği olarak faaliyet gösteren Şeflik Seydişehir Orman Şefliği ve  Alacadağ  orman  şefliği olarak  ikiye ayrıldı. Seydişehir Orman Şeflik görevini yürüten Halil Kabakçı yine görevini sürdürdüğü yeni açılan Alacadağ şefliğine ise Fatih Çelik’in getirildiği öğrenildi. Çarşamba kanalının Seydişehir merkezi tarafında kalan Ormanlık bölümü Seydişehir Orman şefliğine bağlı kalırken, Konya bölümü de yeni açılan Alacadağ Şefliğine bağlandığı bildirildi. Beyşehir de ise önceden bulunan Beyşehir şefliği, Yeşildağ şefliği nin yanı sıra yeni açılan ve Kızıldağ şefliğinin de açılması ile Şeflik sayısı üçe çıktı. Her  iki ilçede  Orman  şefliğinin sayısının artırılmasının da Orman  Genel  Müdürlüğünün yeni yapılanma  çalışmasından  kaynaklandığı belirtildi.
Beyşehir Orman Müdürlüğüne bağlı Seydişehir Orman şefliği sayısı 2 ye çıktı. İki olan Beyşehir Şefliği sayısı da üçe yükseldi.

Daha önce ilçemizde Orman şefliği olarak faaliyet gösteren Şeflik Seydişehir Orman Şefliği ve  Alacadağ  orman  şefliği olarak  ikiye ayrıldı.

Seydişehir Orman Şeflik görevini yürüten Halil Kabakçı yine görevini sürdürdüğü yeni açılan Alacadağ şefliğine ise Fatih Çelik’in getirildiği öğrenildi.

Çarşamba kanalının Seydişehir merkezi tarafında kalan Ormanlık bölümü Seydişehir Orman şefliğine bağlı kalırken, Konya bölümü de yeni açılan Alacadağ Şefliğine bağlandığı bildirildi.

Beyşehir de ise önceden bulunan Beyşehir şefliği, Yeşildağ şefliği nin yanı sıra yeni açılan ve Kızıldağ şefliğinin de açılması ile Şeflik sayısı üçe çıktı.

Her  iki ilçede  Orman  şefliğinin sayısının artırılmasının da Orman  Genel  Müdürlüğünün yeni yapılanma  çalışmasından  kaynaklandığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.