SEYDİŞEHİR ?DURAN ADAM? PROTESTOSUNA SAHNE OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2013 - 12:19, Güncelleme: 21.06.2013 - 12:19
 

SEYDİŞEHİR ?DURAN ADAM? PROTESTOSUNA SAHNE OLDU

Seydişehir ADD şubesi Gezi parkı olaylarını protesto etmek maksadıyla yaptığı eylemlere bir yenisini daha ekledi.

Seydişehir ADD şubesi Gezi parkı olaylarını protesto etmek maksadıyla yaptığı eylemlere bir yenisini daha ekledi. Son günlerde Gezi olayları ile ilgili Türkiye gündemine oturan duran adam protestosunu Seydişehir  Atatürk Caddesi Hükümet Konağı yanında gerçekleştiren direnişçiler Aynı gün başlattıkları Gezi olaylarını anlatan fotğraf sergisinin önünde akşam saatlerinde durma eylemi gerçekleştirdi. Eylem sonrası amaçlarını ve faaliyetlerini anlatan Seydişehir  ADD şube Başkanı Hüseyin İriilter şu ifadelere yer verdi; ‘’Gezi parkı protestolarına destek amacıyla sergimizi gerçekleştirdik.  Bu protestoların ilkini 10 gün önce gerçekleştirdik.  4 gün öncede  yaklaşık 500 kişiye yakın destekçimizle hükümetin konağının önünden  Belediye ye kadar yürüdük.  Bugünde Türkiyede benim bildiğim kadarıyla bir ilki gerçekleştirdik.   20 günlük protestolar süresince  yaşananları biz halkımıza  daha iyi gösterebilmek amacıyla fotoğraf sergisi hazırladık. Bunund devamında duran adam eyleminide gerçekleştirmiş olduk. Halkımızın sergimizi gezmesiyle taksimdeki eylemleri daha iyi anlayacaktır bu konudada eylemlerimiz devam edicek. ‘’dedi.
Seydişehir ADD şubesi Gezi parkı olaylarını protesto etmek maksadıyla yaptığı eylemlere bir yenisini daha ekledi.

Seydişehir ADD şubesi Gezi parkı olaylarını protesto etmek maksadıyla yaptığı eylemlere bir yenisini daha ekledi.

Son günlerde Gezi olayları ile ilgili Türkiye gündemine oturan duran adam protestosunu Seydişehir  Atatürk Caddesi Hükümet Konağı yanında gerçekleştiren direnişçiler Aynı gün başlattıkları Gezi olaylarını anlatan fotğraf sergisinin önünde akşam saatlerinde durma eylemi gerçekleştirdi.

Eylem sonrası amaçlarını ve faaliyetlerini anlatan Seydişehir  ADD şube Başkanı Hüseyin İriilter şu ifadelere yer verdi;

‘’Gezi parkı protestolarına destek amacıyla sergimizi gerçekleştirdik.  Bu protestoların ilkini 10 gün önce gerçekleştirdik.  4 gün öncede  yaklaşık 500 kişiye yakın destekçimizle hükümetin konağının önünden  Belediye ye kadar yürüdük.  Bugünde Türkiyede benim bildiğim kadarıyla bir ilki gerçekleştirdik.  

20 günlük protestolar süresince  yaşananları biz halkımıza  daha iyi gösterebilmek amacıyla fotoğraf sergisi hazırladık. Bunund devamında duran adam eyleminide gerçekleştirmiş olduk. Halkımızın sergimizi gezmesiyle taksimdeki eylemleri daha iyi anlayacaktır bu konudada eylemlerimiz devam edicek. ‘’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.