Seydişehir Emniyeti Engelli Ahmethan'ın hayalini gerçekleştirdi Videolu Haber

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 07.01.2023 - 07:05, Güncelleme: 07.01.2023 - 13:28
 

Seydişehir Emniyeti Engelli Ahmethan'ın hayalini gerçekleştirdi Videolu Haber

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Polis abi ve ablaları Özel Eğitim Uygulama Okulunda okuyan Ahmethan Bezci’nin hayali gerçekleştirdi.

  Özel Eğitim Uygulama Okulunda okuyan okul öğrencilerinden 15 yaşındaki zihinsel engelli Ahmethan  Bezci’nin en büyük hayali polis olmak ve polis arabasına binmekti. Öğrencilerinin isteklerine kayıtsız kalmayan okul öğretmenleri durumu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirdiler.  Milli Eğitim Müdürlüğü bu talebini karşılanması için  İlçe Emniyet Müdürlüğü ile beraber Ahmethan ve  okuldaki 50 ye yakın öğrenciyi polis arabasına bindirerek siren sesleriyle okulun çevresinde gezdirdiler. Hayalleri gerçek olan Ahmethan ‘ın ve arkadaşlarının  mutluluğu görülmeye değerdi. Polis arabalarıyla gezme esnasında bazı öğrencilerin telsizle anons yapması renkli görüntülere sahne oldu. Konuyla ilgili İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı: “Özel Eğitim okulu öğrencilerimizden Ahmethan’ın en büyük hayalinin polis olmak olduğunu , polis aracını merak edip binmek istediğini duyduk. Bizde Ahmet Han’ın ve diğer Özel Eğitim okulu öğrencilerimizin gönlü hoş olsun diye isteklerini yerine getirdik” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ise” Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulumuz öğrencilerinden Ahmethan'ın polis arabasına binme hayalini gerçekleştirdik. Ahmethan ile birlikte isteyen diğer özel öğrencilerimiz de polis arabaları ile gezdiler. İlçe Emniyet Müdürümüz ve polis arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.”dedi
Konya’nın Seydişehir ilçesinde Polis abi ve ablaları Özel Eğitim Uygulama Okulunda okuyan Ahmethan Bezci’nin hayali gerçekleştirdi.

 

Özel Eğitim Uygulama Okulunda okuyan okul öğrencilerinden 15 yaşındaki zihinsel engelli Ahmethan  Bezci’nin en büyük hayali polis olmak ve polis arabasına binmekti.

Öğrencilerinin isteklerine kayıtsız kalmayan okul öğretmenleri durumu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirdiler. 

Milli Eğitim Müdürlüğü bu talebini karşılanması için  İlçe Emniyet Müdürlüğü ile beraber Ahmethan ve  okuldaki 50 ye yakın öğrenciyi polis arabasına bindirerek siren sesleriyle okulun çevresinde gezdirdiler.

Hayalleri gerçek olan Ahmethan ‘ın ve arkadaşlarının  mutluluğu görülmeye değerdi.

Polis arabalarıyla gezme esnasında bazı öğrencilerin telsizle anons yapması renkli görüntülere sahne oldu.

Konuyla ilgili İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı: “Özel Eğitim okulu öğrencilerimizden Ahmethan’ın en büyük hayalinin polis olmak olduğunu , polis aracını merak edip binmek istediğini duyduk. Bizde Ahmet Han’ın ve diğer Özel Eğitim okulu öğrencilerimizin gönlü hoş olsun diye isteklerini yerine getirdik” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ise” Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulumuz öğrencilerinden Ahmethan'ın polis arabasına binme hayalini gerçekleştirdik. Ahmethan ile birlikte isteyen diğer özel öğrencilerimiz de polis arabaları ile gezdiler. İlçe Emniyet Müdürümüz ve polis arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.”dedi

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.