SEYDİSEHİR GENÇ FİKİRLER PLATFORMUNDAN BİR ATILIM DAHA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2015 - 01:12, Güncelleme: 06.01.2015 - 01:12
 

SEYDİSEHİR GENÇ FİKİRLER PLATFORMUNDAN BİR ATILIM DAHA

Ali Serkan Arslan'ın Seydişehir Sanat tiyatrosundan sonra kuruculuğunu üstlendiği Genç Fikirler Platformu faaliyetlerine hız kesmeden davam ediyor.

Ali Serkan Arslan'ın Seydişehir Sanat tiyatrosundan sonra kuruculuğunu üstlendiği Genç Fikirler Platformu faaliyetlerine hız kesmeden davam ediyor. Seydişehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışan Gençlik Platformu; Kampanya Yönetimi Ve Savunuculuk eğitiminden sonra, Koreli üniversite öğrencilerini misafir etmiş ve uluslar arası tanıtımımız için İslam kültürünü tanıtmıştır. Simdi ise ünlü yazar ve yönetmen Alper Akdeniz’i şehrimize getirerek gençlerle ve ilce halkıyla buluşturdu. İlçe halkının ilgisinin azlığı gözlerden kaçmazken Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da Yazar Alper Akdeniz’e hoş geldin dedi. Belediye Düğün Salonunda kitapseverler ile buluşan Akdeniz; yazmanın, hayal gücünün açık mekanlarda olduğunu ifade ederek tiyatroya, yazarlığa yetkinliği olan gençlerin öykülerini gerçek yaşamdan alamları gerekir dedi. Çevremizdeki yaşananları iyi gözlemlememiz gerektiğini de vurgulayan Akdeniz, katılımcılara Konya Büyükşehir Belediyesi ve birçok kurum ve kuruluştan ödül aldığı kısa metrajlı Leke ve Roya adlı filmlerini izletti. Program yazarın kitaplarını imzalaması ile son bulurken Genç Fikirler Platformu kurucusu Ali Serkan Arslan, platformun çeşitli  kültürel sosyal ve sanatsal faaliyetler ile Seydişehir’e bir değer kazandıracağını belirtti.
Ali Serkan Arslan'ın Seydişehir Sanat tiyatrosundan sonra kuruculuğunu üstlendiği Genç Fikirler Platformu faaliyetlerine hız kesmeden davam ediyor.

Ali Serkan Arslan'ın Seydişehir Sanat tiyatrosundan sonra kuruculuğunu üstlendiği Genç Fikirler Platformu faaliyetlerine hız kesmeden davam ediyor.

Seydişehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışan Gençlik Platformu; Kampanya Yönetimi Ve Savunuculuk eğitiminden sonra, Koreli üniversite öğrencilerini misafir etmiş ve uluslar arası tanıtımımız için İslam kültürünü tanıtmıştır.

Simdi ise ünlü yazar ve yönetmen Alper Akdeniz’i şehrimize getirerek gençlerle ve ilce halkıyla buluşturdu.

İlçe halkının ilgisinin azlığı gözlerden kaçmazken Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da Yazar Alper Akdeniz’e hoş geldin dedi.

Belediye Düğün Salonunda kitapseverler ile buluşan Akdeniz; yazmanın, hayal gücünün açık mekanlarda olduğunu ifade ederek tiyatroya, yazarlığa yetkinliği olan gençlerin öykülerini gerçek yaşamdan alamları gerekir dedi.

Çevremizdeki yaşananları iyi gözlemlememiz gerektiğini de vurgulayan Akdeniz, katılımcılara Konya Büyükşehir Belediyesi ve birçok kurum ve kuruluştan ödül aldığı kısa metrajlı Leke ve Roya adlı filmlerini izletti.

Program yazarın kitaplarını imzalaması ile son bulurken Genç Fikirler Platformu kurucusu Ali Serkan Arslan, platformun çeşitli  kültürel sosyal ve sanatsal faaliyetler ile Seydişehir’e bir değer kazandıracağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.