SEYDİŞEHİR GENÇ KOMEK KONYA BİRİNCİSİ OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2019 - 11:34, Güncelleme: 27.08.2019 - 11:34
 

SEYDİŞEHİR GENÇ KOMEK KONYA BİRİNCİSİ OLDU

Seydişehir Genç KOMEK Yaz Okulu öğrencileri kısa film yarışmasına katılarak Konya birincisi olmayı başardı.

Çeşitli kursların verildiği Genç KOMEK Yaz Okulları’nda Drama Öğretmenleri Tuğba Gençarslan ve Şükran Girgin ile İşaret Dili Öğretmeni Fatma Aydın’ın da öğrencilere oyunculuk ve işaret dili konusunda destek olduğu kısa film yarışmasında özenli çalışmanın sonucu başarı oldu. Genç KOMEK Yaz Okulları’nın yarıştığı kısa film yarışmasına “Sessiz Umut” adlı 5 dakikalık film çekerek katılan Seydişehir Genç KOMEK Konya birincisi oldu. “SESSİZ UMUT” adlı kısa film çalışmasında, bir torunun işitme engelli olan dedesi ile iletişim kurabilmek için KOMEK kurslarına giderek işaret dili eğitimi alarak onunla iletişim kurmaya başlaması konu alınarak hem yaşlılara olan hürmet hem de kursların çocukların hayatına olan etkisi filmde etkileyici bir şekilde yansıtıldı. Birinciliğin ardından kısa filmde yer alan öğrenciler Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyarete gitti. Öğrencileri tebrik eden Tutal; “Her şeyden önce iyi bir insan olmak lazım. İyi bir insan olduktan sonra doktor, milletvekili olunur ama iyi bir insan olmazsan memlekete faydalı olamadıktan sonra anlamı yok. Gelecek için hedef koymanız güzel. Bunun için sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmanız güzel. Biz size teşekkür ederiz. Güzel bir çalışma yapmışsınız. Bizi gururlandırdınız Allah yolunuzu açık etsin.” şeklinde konuştu.
Seydişehir Genç KOMEK Yaz Okulu öğrencileri kısa film yarışmasına katılarak Konya birincisi olmayı başardı.

Çeşitli kursların verildiği Genç KOMEK Yaz Okulları’nda Drama Öğretmenleri Tuğba Gençarslan ve Şükran Girgin ile İşaret Dili Öğretmeni Fatma Aydın’ın da öğrencilere oyunculuk ve işaret dili konusunda destek olduğu kısa film yarışmasında özenli çalışmanın sonucu başarı oldu.

Genç KOMEK Yaz Okulları’nın yarıştığı kısa film yarışmasına “Sessiz Umut” adlı 5 dakikalık film çekerek katılan Seydişehir Genç KOMEK Konya birincisi oldu.

“SESSİZ UMUT” adlı kısa film çalışmasında, bir torunun işitme engelli olan dedesi ile iletişim kurabilmek için KOMEK kurslarına giderek işaret dili eğitimi alarak onunla iletişim kurmaya başlaması konu alınarak hem yaşlılara olan hürmet hem de kursların çocukların hayatına olan etkisi filmde etkileyici bir şekilde yansıtıldı.

Birinciliğin ardından kısa filmde yer alan öğrenciler Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyarete gitti. Öğrencileri tebrik eden Tutal; “Her şeyden önce iyi bir insan olmak lazım. İyi bir insan olduktan sonra doktor, milletvekili olunur ama iyi bir insan olmazsan memlekete faydalı olamadıktan sonra anlamı yok. Gelecek için hedef koymanız güzel. Bunun için sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmanız güzel. Biz size teşekkür ederiz. Güzel bir çalışma yapmışsınız. Bizi gururlandırdınız Allah yolunuzu açık etsin.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.