Seydişehir Gençlik Festivali coşku ile başladı.

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 19.08.2023 - 00:02, Güncelleme: 19.08.2023 - 00:14
 

Seydişehir Gençlik Festivali coşku ile başladı.

Seydişehir Gençlik Festivali Milli İrade Meydanında tüm coşkusu ile başladı.

  18,19,20 Ağustos tarihîlerinde sürecek olan Seydişehir Gençlik Festivali 18 Ağustos Cuma günü Hasan Karadaş ve Bilal Sonses’in bir birinden güzel eserleri seslendirmesi ile başladı. Seydişehir Gençlik Festivalinde sanatçı Hasan Karadaş ve Bilal Sonses’i dinlemeye  Seydişehir çevre il ve ilçelerden binlerce kişi geldi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal yaptığı açılış konuşmasında “Yaptığımız saha çalışmalarında gençler pandemi bitti artık diyerek,  şenliklere devam etmemiz konusunda isteklerde bulundular. Bizde belediyemiz kasasından her hangi bir para harcamadan sponsor dostlarımızın desteğiyle bu şenliği düzenledik .Tüm dinleyicilerimize iyi eğlenceler diliyorum” dedi Konserde Hasan Karadaş bu organizasyonu yapan Seydişehir  Belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkür ederken . Halkına konsere gösterdikleri ilgiden çok memnun olduğunu dile getirdi. Saat:22:00 da sahne alan söz yazarı ve müzisyen Bilal Sonsez söyledikleri eserlerle  geçlerin kulaklarının pasını silerek gönüllerince eğlendirdi.  
Seydişehir Gençlik Festivali Milli İrade Meydanında tüm coşkusu ile başladı.

 

18,19,20 Ağustos tarihîlerinde sürecek olan Seydişehir Gençlik Festivali 18 Ağustos Cuma günü Hasan Karadaş ve Bilal Sonses’in bir birinden güzel eserleri seslendirmesi ile başladı.

Seydişehir Gençlik Festivalinde sanatçı Hasan Karadaş ve Bilal Sonses’i dinlemeye   Seydişehir çevre il ve ilçelerden binlerce kişi geldi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal yaptığı açılış konuşmasında “Yaptığımız saha çalışmalarında gençler pandemi bitti artık diyerek,  şenliklere devam etmemiz konusunda isteklerde bulundular. Bizde belediyemiz kasasından her hangi bir para harcamadan sponsor dostlarımızın desteğiyle bu şenliği düzenledik .Tüm dinleyicilerimize iyi eğlenceler diliyorum” dedi

Konserde Hasan Karadaş bu organizasyonu yapan Seydişehir  Belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkür ederken . Halkına konsere gösterdikleri ilgiden çok memnun olduğunu dile getirdi.

Saat:22:00 da sahne alan söz yazarı ve müzisyen Bilal Sonsez söyledikleri eserlerle  geçlerin kulaklarının pasını silerek gönüllerince eğlendirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.